Prostitutka i mušterija
Profimedia
Prostitutka i mušterija
Prostitutka i mušterija, Foto: Profimedia

Na njegovu sreću, primetila je patrola policije, koja je zatekla devojku sa glavom među mladićevim nogama i rukom u njegovom džepu!

Pre nekoliko dana, prilikom obilaska terena u kraju koji je poznat po tome da se u njemu okupljaju prostitutke, novosadski policajci su primetili sumnjivi automobil parkiran u ulici Đorđa Zličića. Prišli su lagano vozilu i ostali pomalo zatečeni kada su videli devojku koja je oralno zadovoljavala mladića. Seksualni čin su istog trenutka prekinuli i oboje ih izveli iz automobila kako bi ih legitimisali.

- Mladić je bio sav crven u licu. Bio je prilično zbunjen i pomalo nespretno je navlačio svoje pantalone. Sigurno je on više bio zatečen time što su ga dvojica policajaca prekinuli u seksu nego što su policajci bili zatečeni prizorom. Devojka je bila hladnokrvna - priča za “Alo!” sagovornik iz policije i navodi da im je V. D. (22) već poznata zbog bavljenja prostitucijom.

Kako saznajemo, ona je odmah priznala da je dve godine starijem mladiću iz Rume pružila seksualne usluge za 3.000 dinara. Iznenađenje je usledilo kada su je policajci pretresli i kod nje našli oko 200 evra, dok se mladić iz Rume istovremeno požalio da mu upravo toliko nedostaje iz novčanika. V. D. im je tada priznala da je iskoristila nepažnju i zanos mladića i da je dok ga je oralno zadovoljavala iz njegovog novčanika, koji je bio u njegovoj jakni, izvukla novac.

V. D. je privedena u stanicu policije i protiv nje su podnete krivična prijava za drsku krađu i prekršajna zbog bavljenja prostitucijom. Zbog sumnje da će se vratiti svom zanatu, njoj je određeno zadržavanje, nakon čega je po skraćenom postupku privedena sudiji prekršajnog suda u Novom Sadu, koji ju je kaznio sa 40 dana zatvora. Iz suda je sprovedena pravo u Kazneno-popravni zavod “Požarevac”.

Mladiću iz Rume je ukradeni novac vraćen u policijskoj stanici. Mnogisu ga upozorili da sledeći put drži oči otvorene, ali i da, ukoliko se usvoji predloženi amandman koji se tiče javnog reda i mira, sledeći put neće proći nekažnjeno.

Stoperka
Stoperka, Foto: Profimedia

 

Stopirala, pa pelješila vozače

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji su uhapsili M. N. (38) zbog postojanja sumnje da je u prethodnom periodu izvršila više krađa. Sumnja se da je stopirala vozače automobila i za vreme vožnje krala novčanike iz torbi i jakni. Po nalogu nadležnog tužioca, njoj je određeno zadržavanje do 48 časova.

 

Komentari (1)

Vasoje

21.01.2016 16:05

Nije mi ih zao, sta su trazili, to su i dobili...