Sreća Detelina sa četiri lista
Profimedia
Sreća Detelina sa četiri lista

Profimedia

Foto: Profimedia

Delfin

Delfin predstavlja prijateljstvo, život u zajednici, spasavanje, komunikaciju i privrženost. Ako sanjate delfina, a opterećeni ste brigama, to može da znači da je neko kome je stalo do vas na putu da vam pomogne. Igrati se sa delfinom predskazuje srećnija i bezbrižnija vremena.

Detelina

Detelina sa tri lista ukazuje na sreću u braku i ljubavi. Detelina sa četiri lista znak je preteranog samopouzdanja.

Dijamant

Naći dijamant znak je radosnih vesti. Izgubiti ga predskazuje nesreću bliskih prijatelja. Videti dijamant upozorava na pojavu sumnjivih osoba.

Devojka

Devojka u beloj haljini znak je da vam je sudbina naklonjena. Videti devojku u suzama znači da zaslužujete više, ali da biste to ostvarili, morate da promenite prijatelje. Ljubavni doživljaj sa devojkom predskazuje bedu ili prokletstvo.

Drvo

Zdravlje, veličina i opšti kvaliteti drveta su pokazatelj kako doživljavate samog sebe. Izgled krošnje simbolizuje odnose prema porodici i prijateljima. Razlistano drvo u snu predskazuje srećne okolnosti i ispunjenje želja. Osušeno drvo je simbol tuge i gubitka. Penjati se na drvo znak je brzog oporavka. Odseći drvo ili ga iščupati iz korena označava da ćete izgubiti energiju i bogatstvo na budalast način. Osušene grane - očekujte tužne vesti o nekome ko je odsutan.

Duga

Sanjati dugu znači da trenutno doživljavate veliku radost i imate neobične ili čak magijske ideje, ali upamtite da ne možete hodati preko duge, zato ostanite pri zemlji. Pošto dugu obično prati nevreme, ako je ono deo vašeg sna, teško vreme je na vidiku. Duga može da predstavlja i vaš optimizam.

Dugme

Ako u snu izgubite dugme ili ako je ono slomljeno, znači da ćete naći neki drugi način ili put u vašem po- slu ili životu. Ako zašivate dugme, znači da ćete u budućnosti po- sedovati dovoljno snage i hrabrosti da učinite sve što je potrebno. To je znak da posedujete integritet da uradite ono što je trenutno neophodno. Sanjati dugmad može da označava i vašu želju za bogatstvom i sigurnošću. Odnosi se i na način na koji određene stvari spajate i držite na okupu. Otkopčavanje dugmeta - otvaranje prema drugima ili prema idejama.

Komentari (2)

Aktap

28.09.2017 14:23

Da li ova tumačenja važe za stanovnike Mongolije ili Kazahstana na primer? Jer oni tamo nisu ni čuli za delfine a kamoli videli nekog, pa da mogu još i da ga sanjaju. Ni Srbi nisu daleko od tih pojmova. Ovaj sanovnik je budalaština. Zašto pišete ovakve gluposti?

dara

28.09.2017 19:06

@Aktap - clnak.umobolnice nije bitno dali u nekoj zemlji postoji delfin ili ne!san je san ionjemu je rec a ne o tome imali ili ne npr. delfina u toj zemlji itd.