Sud Presuda Pravda
Profimedia
Sud Presuda Pravda

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Katnić je u intervjuu podgoričkoj televiziji "Vijesti" rekao da je plan da se grupa obuče u uniforme crnogorske policije, da uđe u Skupštinu Crne Gore, pa da odatle, u određenoj situaciji, zapuca na građane, što bi, prema planu, izazvalo nasilje širih razmera.

Grupa je, prema objašnjenju Katnića, nameravala da "iskoristi narod, simulacijom da je napadnut od svoje policije".

Na taj način, prema objašnjenju Katnića, trebalo je da se "simulira" sukob policije i naroda. Postojala je namera da se oružje podeli i narodu.

Katnić je kazao da je u pomenuti teroristički plan bilo uključeno više "kriminalnih grupa" čije lokacije još nisu otkrivene.

"Postoje podaci da je više desetina osoba, značajno obučenih, infiltrirano u Crnu Goru", rekao je Katnić.

Komentari (2)

2KD

20.10.2016 21:23

zali boze takvu drzavu,vratimo im sve crnogorce koji terorisu nasu drzavu,pa da ih onda vidim,taman ce biti srbi na vlasti u svojoj drzavi

Milonja

21.10.2016 08:29

Jel' baka Branka trebalo da hapsi Mila ili neka druga penzionerka? Gledam sliku te babe, terorista od glave do pete. Nedostaje joj samo preslica. Moderna neka teroristicka grupa ,pravi fantomi, obuceni da bez oruzja izvrse drzavni udar. Cak njih 20 (pola od njih jednom nogom u grobu) dosli da rusi nasu drzavu. Radi dalje zastite suvereniteta i drzavnog integriteta potrebno je da se u saradnji sa EU provere svi staracki domovi u Srbiji u cilju sprecavanja regrutovanja novih teroristickih kadrova.