Ekaterina Stetsjuk
Printscreen
Ekaterina Stetsjuk

Printscreen

Ekaterina Stetsjuk, Foto: Printscreen

Ruska manekenka Ekaterina Stetsjuk (22) privedena je nakon što je skočila sa šestog sprata jednog hotela u Dubaiju kako bi pobegla od čoveka koji je pokušao da je siluje. Kako prenose svetski mediji, Ekaterina je prilikom pada zadobila povrede kičme i hitno je transportovana u bolnicu gde je i uhapšena.

Policajci 24 časa motre na manekenku koja tvrdi da je skočila sa terase sobe bežeći od američkog biznismena koji je pokušao da je siluje.

Manekenka tvrdi da je nasrnuo na nju nožem i pokušao da je primora na seks. Sa druge strane, neimenovani Amerikanac tvrdi da je Ekaterina njega napala i da je on pokušao da se odbrani.

"Bežala je od ludaka i skočila. Kičma joj je slomljena, ne može da hoda, ali doktori daju dobre prognoze i veruju da će jednom stati na svoje noge", rekla je prijateljica manekenke.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je uhapsila i navodnog napadača. On je uhvaćen na aerodromu u Dubaiju dok je pokušavao da se ukrca u avion. Ukoliko se ispostavi da je pokušao da primora Ekaterinu na seks, preti mu 15 godina zatvora.