Zmaj od Šipova
Printskrin TV Hepi
Zmaj od Šipova

Printskrin TV Hepi

Zmaj od Šipova, Foto: Printskrin TV Hepi

Grahovčev advokat Dušan Tomić usprotivio se da, posle isteka policijskog zadržavanja, njegovom klijentu bude određen pritvor, u čemu je uspeo i predmet će ići u takozvanu redovnu proceduru. Zmaj će se braniti sa slobode.

- U Zmajevo imanje ušao je mladić iz sela, u alkoholisanom stanju, i zabo je nož u njegovu kravu, koja je bila sva krvava - priča advokat Tomić.

- Pošto je mom klijentu krava svetinja, "odgovorio" je "ručno" seoskom kabadahiji. Ubrzo potom stigla je policija stavila lisice na ruke Zmaju od Šipova, što ga je teško pogodila. Zmaj se, po povratuku iz rijalitija, posvetio stoci, znatno je uvećao njihov broj i brutalan atak na kravu nije mogao da oprosti.

Deo meštana, inače, zamera Zmaju da ne brine o svojim kravama, da su najčešće gladne, da hodaju po ulicama Šipova, ugrožavajući saobraćaj...

- To, jednostavno, nije tačno, jer sve činim za moje krave, za njih živim, njih i hranim i timarim i, kao što se videlo, branim po cenu zatvora-kaže Ilija Grahovac.

Komentari (6)

gojko

08.04.2018 12:53

Svetinja,njemu nista nije sveto , on nije normalan,kao ni taj sto je sa njim imao sukob, ako je iko tu pametan moze samo da bude krava.

zmajic

08.04.2018 12:55

Ko bi ranio ili seksualno zlostavljao tvoju kravu Sarulju, samo ga cepaj. Drzi do svog stada i morala.

Vuk

08.04.2018 13:11

Ilija bolje da si ušao u rijaliti!

Nebojsa

08.04.2018 13:23

Sta smo doziveli da su nam u novinama na udarnim vestima Zmaj od Sipova , Miki iz Kupinova , neka Maca , Luna ko su ti da zauzimaju mesto profesorima , sportistima glumcima , piscima .Ljudi ovo je sramota za Srbiju !!!

Pera Detlic

08.04.2018 20:24

@Nebojsa - Zmaj od Sipova je posten stocar zna ga cela BiH a i sire, krava je u Indiji svetinja kao i za Zmaja, od stocarstva zivi ko bi normalan gledao da mu neko kravu bode nozem, samo debil.

Hm

08.04.2018 13:56

Kad se opanak popapuci