Kim Kardašijan
Profimedia
Kim Kardašijan

Profimedia

Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Muškarac je doveden pred sudiju da odgovara na optužbe. Deset ljudi je do sada optuženo za pljačku koja se desila 2. oktobra 2016. godine u luksuznoj rezidenciji, gde je Kim boravila tokom nedelje mode u francuskoj prestonici.

Petorica pljačkaša su zavezala Kim, zapušili joj usta i zaključali je u kupatilo, pre nego što su pobegli sa nakitom u vrednosti od devet miliona evra. Oni su ukrali i njen dijamantski verenički prsten, vredan četiri miliona evra.

U ispovesti koju je dala u porodičnom rijalitiju “Keeping Up With the Kardashians”, Kim Kardašijan je priznala da je njeno preterano objavljivanje fotografija i ostalog sadržaja na društvenim mrežama “moglo da doprinese” pljački koju je preživela u Parizu.

Kim Kardašijan na nedelji mode u Parizu

Profimedia

Kim Kardašijan u Parizu, Foto: Profimedia

- Na Snepčetu sam objavila kada sam ostala sama hotelu, i da su svi ostali otišli, i da je telohranitelj Paskal otišao sa Kortni. Pljačkaši su isto tako sigurno znali da ćemo se tog dana i odjaviti. Jednostavno sam im dala previše informacija i oni su to iskoristili. Ako su stajali preko puta hotela mogli su jasno da vide svetla u našoj sobi zato što je ona bila na prvom spratu. Neko im je sigurno rekao gde se nalazi naša soba – rekla je  Kim.

Kim Kardašijan i Nort Vest

Profimedia

Kim Kardašijan i Nort Vest, Foto: Profimedia