Dušan Kaličanin
Jutjub printskrin
Dušan Kaličanin

Jutjub printskrin

Dušan Kaličanin , Foto: Jutjub printskrin

Kaličanin je dobio angažman u jednom američkom filmu, zbog kojeg je morao da otputuje u daleki kontinent i drastično promeni svoj izgled.

Kako se obrijao i ofarbao u plavo, glumac nije ličio na sebe, pa se njegov izgled nije uklapao sa fotografijom iz pasoša, pa ga je policija privela.

Dušan Kaličanin

instagram / diskrepancija

Dušan Kaličanin, Foto: instagram / diskrepancija

Policija je ubrzo uvidela svoju grešku, nakon što im je glumac pokazao papire sa pozivom, te su mu se izvinili i pustili ga.

- Istina je. Bilo je malo incidenta na aerodromu ali se sve rešilo. Pola sata su gledali moj pasoš, trkeljisali mi po stvarima i ispitivali me. Kasnije su me i priveli, jednog momenta sam čak morao da se skidam totalno nag. Užasno iskustvo. Kada su ustanovili moj identite, izvinili su se i sproveli me uz velike počasti - rekao je glumac za "Kurir".

Komentari (4)

aca

14.09.2016 18:26

gde si posao junace da snimas gej film

MajaVaja

14.09.2016 20:25

Skinuli ga golog, pa ga počastvovali! Jadan glumac, šta sve mora da radi i trpi, zarad malo dolara... A što je zbrisao iz rijalitija?

Ljiljana

14.09.2016 23:18

Ma nije se bunio kad su ga skinuli do gole koze, a jos kad su mu trazili drogu po svim supljinama...sreci i uzbudjenju nije bilo kraja. A mozda su ti pregledi bili u cilju pripreme za ulogu u filmu za odrasle momke?!

Bebs

15.09.2016 22:33

Baš mu je cool novi imidž