Sad ćeš,  Nole, da vidiš  ko je car
Alo!
Sad ćeš,  Nole, da vidiš  ko je car

Alo!

Sad ćeš, Nole, da vidiš ko je car, Foto: Alo!

Beker uglavnom vreme provodi na društvenim mrežama, a švajcarski mediji ističu da bi za njega bilo najbolje da se preseli u stručni štab Noletovog ljutog rivala Rodžera Federera.

Ovakva nagađanja nimalo se ne sviđaju našem teniskom stručnjaku Radmilu Armenuliću, koji u razgovoru za „Alo!“ navodi da bi ovakav Borisov potez u najmanju ruku bio sraman.

- Nisam siguran koliko će se Federer usrećiti sa Bekerom, jer on pre svega nije trener! Naučio je nešto malo o tom poslu uz Novaka, ali nisam siguran na koji način može da pomogne Švajcarcu. Za Federera je najpametnije da na Vimbldonu završi karijeru. Sve ostalo je klasično natezanje, pokušaj da se sa 35 godina vratite u teniski vrh je gotovo nemoguća misija. Mislim da njemu ne može da pomogne nijedan stručnjak, a ponajmanje Nemac - bez dlake na jeziku priča Armenulić za „Alo!“ .

Umreću od smeha!

profimedia

Umreću od smeha!, Foto: profimedia

Odluka najboljeg srpskog igrača da ponovo postavi Vajdu da od 1. januara na turniru u Dohi sedi u njegovom boksu kao šef stručnog štaba za Armenulića predstavlja pun pogodak.

- Novak je doneo ispravnu odluku kada je odlučio da ne produži saradnju sa Bekerom. Izbor Marjana Vajde za glavnog trenera je jedini logičan, a uz to i odličan izbor. Ne želim da budem negativan prema Bekeru, pazim šta pričam, ali mislim da se Đoković spasao time što Boris više nije u njegovom timu - naglašava Armenulić.

Bivši selektor naše reprezentacije smatra da odnos između Đokovića i Bekera nije bio baš najbolji, uprkos tome što je pod njegovom komandom naš as osvojio 25 turnira.

- Beker je verovatno napravio aranžman sa Federerom pre nego što je razgovarao sa Noletom o produžetku saradnje. Priča da će raditi na televiziji kao komentator bila je lažni razlog, a u stvari se Nemac dogovorio sa Švajcarcem. Razumem da su se on i Đoković dogovorili da okončaju saradnju, ali mi nije jasno kako može da prekine kako bi trenirao drugog igrača. Definitivno, takav gest nije u redu. Boris je estradni čovek, voli da bude u centru pažnje, a smatram da je njegov odnos sa Novakom bio malo veštački - zaključuje Radmilo Armenulić.

Uz dobro odelo ide i dobar sat

profimedia

Uz dobro odelo ide i dobar sat, Foto: profimedia

 

Nole dizajnira satove

Novak Đoković je stavio paraf na još jedan važan ugovor. Naš najbolji teniser će nastaviti saradnju sa kompanijom „Seiko“ do 2020. godine. Ono što je najzanimljivije u ovom dogovoru je da će Nole sam dizajnirati tri ručna časnovnika koje će nositi. „Astron“ će biti model koji će Nole nositi na putovanja, „premijer“ u specijalnim prilikama, a „prospex“ je za svakodnevne sportske aktivnosti. - Prvi tri godine naše saradnje su bile fenomenalne i ponosan sam što sam i dalje deo ove porodice. Zaista, jedva čekam sve ono što nas očekuje u budućnosti - naveo je Đokovič u zvaničnom saopštenju.