Policija saobraćajac saobraćajna nesreća
RAS/Vladimir Živojinović
Policija saobraćajac saobraćajna nesreća

RAS/Vladimir Živojinović

Vozač priveden nakon uviđaja, Foto: RAS/Vladimir Živojinović

Izgubila bebu zbog siledžije na drumu! Sanja Jeremić (34) iz Jagodine, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, imala je spontani pobačaj posle napada bahatog vozača, koji joj je slupao auto samo zato što je ispred semafora ostala u kvaru i slučajno mu blokirala put!

Kako „Alo!” saznaje, policija je zbog ovog incidenta privela Predraga Milića (48) iz Svilajnca, šefa obezbeđenja Prekršajnog suda u Jagodini, protiv koga je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Očevici vikali: "Snimaj, snimaj!"

Žena koja je vozila „juga” i zatekla se u traci pored Sanje bila je očevidac celog događaja.

- Kada je Milić počeo da vozi u rikverc i da udara Sanjin auto, žena iz „juga” je dovikivala njenoj koleginici: „Snimaj, snimaj!” Pokušala je da je ohrabri da uključi mobilni telefon i zabeleži incident, jer bi snimak bio neoboriv dokaz. Međutim, ona je, kao i Sanja, bila suviše preplašena i nije reagovala - kaže očevidac.

Drama nasred ulice odigrala se 29. maja oko 15.30 na raskrsnici Kneza Lazara i Kneza Milete u Jagodini. Sanja Jeremić je u vreme saobraćajnog špica vozila koleginicu s posla. Automobil joj se ugasio iznenada i stao baš ispred semafora. Problem je nastao kada se iza nje zaustavio Milić, koji se unervozio što mu je blokiran prolaz.

- Milić je zaustavio svoj „sitroen” i odmah počeo da trubi kada je video da se auto ispred njega ne pomera. Nervozan što ne može da prođe, prvo je počeo da turira, a onda je prešao u levu traku i provukao se između jednog „juga” i Sanjinog auta i prošao ispred nje. Urlao je na nju kroz otvoren prozor što je blokirala traku. Nije birao reči! Besno je mahao rukama, pretio joj i psovao je. Neverovatno je što nakon obilaska Sanjinog auta nije nastavio put, već je stao ispred nje i nastavio torturu! - priča nam očevidac.

- Prvo je sav razjaren izletao iz auta i urlao: „Što je sela da vozi kad ne zna”, nazivajući je pogrdnim imenima. Ni to mu nije bilo dosta, nego se vratio u auto, a onda dva-tri puta pod punim gasom išao napred-nazad i bukvalno se zakucavao zadnjm delom svog auta u njen! Žena je bespomoćno vrištala, pokušavajući i dalje da pokrene auto i ode. Njena koleginica je uplašeno izašla iz vozila, pokušavajući da smiri situaciju, ali bezuspešno. Tek kada se uverio da je njen auto slupan, vratio se u svoj, ali se ubrzo stvorila policija i privela ga. U njegovom autu je bio zemenik tužioca N. N. i žena iz računovodstva Prekršajnog suda. Tužilac mu je mahao da prekine, govoreći mu: „Šta ti je, je l‘ si lud?!”, ali nije vredelo - navodi naš izvor blizak istrazi.

Na poziv Sanjine koleginice stigla je Hitna pomoć, a lekari su odmah videli da je doživela jak stres.

- Trudnica je posle ukazane pomoći prebačena u bolnicu na preglede. Dežurni lekari su utvrdili da je preživela traumu. Dva dana kasnije doživela je spontani pobačaj - kaže naš izvor.

Vozač oborio dete i pobegao

Policija intenzivno traga za vozačem koji je u ponedeljak oko 21 sat autom udario dete (11) u ulici Kralja Petra u Jagodini i pobegao sa lica mesta. Dete je, na sreću, samo lakše povređeno. Policija je posle udesa blokirala sve izlaze iz grada, a juče je proveravala sva sumnjiva vozila. Očekuje se da će nesavesni vozač uskoro biti uhapšen.

 

Komentari (15)

v023

07.06.2017 09:04

Ovog lincovati na sred trga. Nedaj Boze da mi ovakav takne dete, bio bi mrlja.

maks

07.06.2017 09:24

...da je moja zena...joj...eto ostavicu ti masti na volju....veruj mi zivot bi proveo kao fikus...

va023

07.06.2017 10:13

@maks - Ja bi ga poslao u vecna lovista.

Apolon

07.06.2017 09:28

Još jedan radnik suda u Srbistanu.

GLUMICA

07.06.2017 09:49

IZIVLJAVAO SE NAD ZENOM PA IZGUBILA BEBU....to je jedina istina jer je nije slucajno udario autom

va023

07.06.2017 09:57

Ma kakav fikus, kao koren bolje, bio bi pod zemljom.

NS

07.06.2017 10:01

Bilo bi normalno da mu se sudi za ubistvo, ubio je bebu!

Ana

07.06.2017 12:02

Treba da odgovara za ubistvo, jer jeste ubica. Užasni ludaci su neko obezbeđenje i onda tek upadnu u film da su Rambo....Najstrože kazniti gada, da ne izađe iz zatvora skorije. Bojim se da će zbog svojih veza u sudu, opet biti neadekvatno kažnjen.

deda

07.06.2017 13:13

Taj slučaj će završiti u fioci jedino ako namontiraju da je žena kriva i da je ona njega udarila i nju da osude jer se sudi samo sirotinji

vidoviti mando

07.06.2017 13:17

alo ljudi ne može biti ovaj čovek kriv da je ona pobacila jer ako pogledate njene godine. u toj starosti redko koja trudnoča da je uspešna jer devojkama ističe biološki sat negde u 26. godini i posle toga žene gube sposobnost plodnosti tako da kriviti čoveka za nešto je absurd. on može biti samo kriv za sudar avtomobilom ako je do toga došlo i ako ima dokaza jer je njemu auto od pozadi oštečen tako da može se zaključiti da je čak ona njega udarila od pozadi tj nije kočila ili je blizu vozila

Marko

07.06.2017 22:47

@vidoviti mando - Mrs!!!

VladimirR

07.06.2017 23:45

@vidoviti mando - Nije ta glava za dve noge.

Duca

08.06.2017 07:23

@vidoviti mando - Koji si ti inzenjer za visokogradnju stvaro bi voleo s tobom da porazovaram

Picasso

08.06.2017 08:49

@vidoviti mando - Greska je sto tvoja mama nije pobacila, nego rodila tebe tako "pametnog"!

Vuki

07.06.2017 15:28

Pa ovoga treba na doživotnu, majke mi..