Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Učiteljica iz Ohaja osuđena je u sredu na tri godine zatvora zbog seksualnog prestupa nakon što je priznala krivicu zbog seksa sa 13-godišnjom učenicom.

Bruki Rozendejl (27) predavala je učenicima petog razreda u Riverdejl školi u Ohaju, kojima je bila i instruktorka odbojke i košarke.

Rozendejl je imala seksualne odnose sa devojčicom tokom januara i februara 2017. godine, ali nije joj bila učiteljica, već su se upoznale na dodatnim školskim aktivnostima. U to vreme 27-godišnjakinja je bila u dugogodišnjoj vezi sa svojim dečkom s kojim se nedugo pre i verila, prenosi "Jutarnji".

U martu 2017. roditelji tinejdžerke prijavili su incident u školi, a potom je šerif pokrenuo istragu, a Rozendejl je dobila otkaz.

Rozendejl je prvobitno optužena za tri seksualna prestupa, a onda je nakon uložene žalbe, osuđena zbog samo jednog.

Takođe, njeno ime biće upisano u registru i više neće moći da radi s decom. U sredu na sudu Rozendejl se izvinila zbog svega što je učinila.

- Želim da se izvinim porodici, znam da sam ih povredila - kazala je dok su roditelji bili u sudnici.

Njen advokat Piter Hejlek kazao je da Rozendejl prihvata odgovornost za svoja nedela i da se kaje. Ali sudija nije time bio nimalo ganut, već je citirao pismo koje je napisala sudu, a u kojem je umanjivala svoju odgovornost i krivicu prebacivala na učenicu.

- Prevršili ste svaku meru i izdali poverenje između nastavnika i učenika - naglasio je i odredio joj zatvorsku kaznu.