Zadruga
Printscreen
Žarko Stojanović

screenshot Dailymotion

Žarko Stojanović, Foto: screenshot Dailymotion

Ovom takmičaru je "Zadruga" mnogo dosadan rijaliti i ne može više da izdrži, ali zaboravio je na ugovor koji je potpisao pre ulaska...

- Svako od vas je potpisao ugovor. Svi dobro znate pravila pod kojim ste pristali da budete učesnici "Zadruge". Žarko, ukoliko hoćeš da izađeš iz "Zadruge", podsećamo te da je kazna 5.000.000 dinara. Na tebi je da odlučiš šta ćeš uraditi - pročitao je, između ostalog, Lepi Mića.

Lepi Mića je rekao da je zavoleo Žarka i da nema razloga da napusti rijaliti. Ipak, Žarko je rekao da njemu ne smeta ni da plati kaznu. 

- Rešio sam da odem. Budim se ujutru, ne mogu ništa da radim, neke teme me uopšte ne zanimaju - rekao je Žarko.

On je očekivao da ga svaki dan sačeka neki novi zadatak, ili igra, poput onih u "Velikom bratu", i ne sviđa mu se program bez ikakve koncepcije, koji se svodi na svađe i prepucavanja. 

Žarko je ostalo da još malo razmisli da li mu se isplati da izađe iz programa.

 

 

 

Komentari (4)

kimi

04.10.2017 15:29

normalno da je dosadan.najgori rijaliti IKAD a obećavali sve.tresla se brda rodio se miš od bezvezne igrice. krenuli žestoko,prebili Smilju i sad da mršavi Mića diže energiju.neradnik mučko đubre.slučajno sinoć otvorim radi znatiželje u 23:38h i Bane ispljuva sve.razočaran kaže sve mu obećali neviđen spektakl a umire od dosade.neće ovo dugo , od loši učesnika nema igre.ja im predviđam zatvaranje kod prvog snega.sve će se srušiti ako zamete ili će Mića početi raditi pa neće.hrpa glupana...

Mirka

04.10.2017 16:41

Zaista su dosadni, nista, ali bas nista se ne desava. Svadje i seks nisu vise nikome interesantne.

Francuska tetkica

04.10.2017 17:53

@Mirka - se zatreskala u novinarsku tetkicu, ima da se roksaju u stali.

Neko

04.10.2017 18:56

Iskreno, da nema Mikija, bilo bi jos gore.Ako on odluci da je ode,definitivno je sve puklo(bilo bi mi drago).