Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Pokrenuto je bilo pitanje o trouglu Kija-Sloba-Luna, a Milan Milošević i pevač iz Zrenjanina su nastavili sukob koji je nedavno izbio između njih.

- Mogu ukratko da kažem šta se desilo i mnogo sam razočaran zato što sam bio neko, iako to njima tako ne deluje, ko je prihvatio njihovu ljubav i vezu. Desilo se to što se desilo Kristini, onda se desilo da je on posvetio vreme Kristini. To je sasvim normalno u ovoj situaciji. Nakon toga ne znam kako se desilo da Sloba i Luna krenu sa razgovorom i da on kaže da mu treba par dana da razmisli. Ispalo je da smo svi mi njoj (Luni) punili glavu - rekao je Milan i dodao:

- Pričao sam sa njim i svako je mogao da shvati da je u tom momentu bio na raskršću. Tu je napomenuo zašto je njegova veza došla u problem. Ne znam da li je doneo neku odluku, da li sam ili uz pomoć nekoga, ali desilo se nešto što je njega promenilo. Siguran sam da je u ovom trenutku nakon svega Sloba shvatio da ne voli Lunu, onoliko koliko ona njega voli i da nije spreman - pričao je Milan.

Miloševića je prekinuo Slobodan Radanović koji je novinara podsetio na njihov današnji razgovor, a onda mu je novinar rekao:

- Ti znaš ko je doneo tvoju prethodnu odluku. Tvoju odluku da ozvaničiš vezu sa Lunom! Ti manipulišeš sa dve žene. Pogubio si se. Ovo što govorim, znam šta govorim.

- Misliš na moju majku? Mogu da kažem da si ti jedan debil, klasičan! Hoću da te vređam. Mani me tih fora. Ja manipulišem? Neću ja nikome ovde da se pravdam, može da se ljuti i ona i moja keva, ko god, ali ja neću nikome da se pravdam - govorio je Radanović.

Sloba ovo nije mogao da podnese, pa je  izleteo u dvorište. U nastavku rasprave, Luna Đogani iznela je i svoju stranu priče, a zatim je Zorica očitala lekciju blogerki.

 

Komentari (14)

Majka

01.05.2018 09:20

Ne znam zašto ali neki osjećaj mi govori da cijela porodica Radanović ima problema I da im Je potrebna stručna pomoć!! Neću moći shvatiti Kiju ako tom čoveku da još jednu šansu, a to glupo dete od Lune se tiketiralo za ceo život!! Mislim da ga nikada ne bih slušala kao pevača!!

SM

01.05.2018 10:30

@Majka - Etiketiralo

Biba

01.05.2018 11:58

@Majka - Svaka cast za komentar.Uze mi rec iz usta!!

Naki

01.05.2018 09:26

U je teska drama koje nebuloze

tosa

01.05.2018 10:01

Gagi reaguj. Pali moped pa pravac Zrenjanin.

Gagi

01.05.2018 11:23

@tosa - Čekam te kod kolima !

ana1

01.05.2018 10:31

ne shvatam onaj 'nervni slom' Kije u momentu kada se sprema sahrana njenom ocu..Zar ne moze da se pokaze neko dostojanstvo u tim trenucima? ne mogu bracni problemi da sacekaju?Po tome vidim da njoj taj otac ne znaci skoro nista...Za poziv - Goca je rekla nesto zanimljivo - pitanje je zasto je Slobina mama reagovala, kako njegovi dozivljavaju Kiju? Ali po cemu im je Luna bolja? Jer po svemu sto videsmo, valjda bi njegova mama pozelela da se on distancira od obe?!

ana2

01.05.2018 10:32

Dakle, nema nevinih ovde, svi su se zapleli previse..Kija i Sloba misleci da ce nakon svega biti lako vratiti se na stari zivot (a to nikada ne ide tako, iako su mislili drugacije, prevare nisu nesto sto nece ostaviti traga - on sa Lunom, ona sa Filipom,..), Luna sto zna kako je sebe predstavila i sada se grcevito drzi za tu vezu, samo da ne ispadne jos i ostavljena i izigrana! (zna i ona da je ovde bila samo deo igre Kije i Slobe..sve joj je jasno po tome kako je lako Sloba hteo da je ostavi..)

Mila

01.05.2018 10:51

Obe porodice su iste,našli su se.Draginja ko šerif određuje,sredi će ona i Bukvu...

vuk

01.05.2018 13:27

a sto ste dosadni

coka

01.05.2018 13:29

al je narod glup pa piverovao da je sve ovo istina...

RADA

01.05.2018 15:25

Kod Slobe i Lune postoji osećanje snažne naklonosti,prilačnosti, podrške.Oni imaju bliskost, strast i odanost.Bliskost ili intima obuhvata poštovanje, otvorenu komunikaciju, deljenje i podršku u teškim situacijama. Strast podrazumeva nagone koji vode do emocionalne uzbuđenosti i seksualne privlačnosti, dok je odanost posvećenost ljubavnom odnosu, odnosno odluka da nekog volimo i želja da ljubav održimoi istraju.. Bez ova tri aspekta prava ljubav nije mogućaTako da je njihova ljubav je beskonačna

RoŽa

01.05.2018 16:25

Luna je svesna da je neće niko,jer je svi znaju kao oberušu, pa uhvatila ovog mamlaza,kojeg laže i farba ne pušta ga.Ne razumijem Slobovu mamu Draginju.Kako će da prihvati Lunu za snajku a zna da je valjalo pola Beograda..Ta veza nikako ne može opstati jedino ako Đoganijevi ne budu Slobu kljucali narkoticima!!!