Parovi
screenshot Youtube
Parovi

screenshot Youtube

Parovi, Foto: screenshot Youtube

Najveći strah i pometnja među učesnicima nastaje onda kada dođe vreme da se proveri njihova iskrenost. Najviše se plaše poligrafskog ispitivanja, koji je inače sastavni deo ove emisje.

I novu sezonu će isto to obeležiti, ipak Lepa Lukić koja je poznata kao učesnik brojnih rijaliti programa, gostujući u emsiji "Parovi na vrućoj stolici", rekla je da nikada ne bi pristala na poligrafsko ispitivanje.

"To mi je baš strašno", rekla je negodujući.

Ipak, u ovoj emisiji poligraf je obavezan, jer se ovim ispituju učesnici i služi kao način da se dođe do istine u nekim situacijama. Na ovaj način se staje na put lažima takmičara, kojima neko može da bude ugrožen i povređen.

"Poligraf je obavezan, ali se radi na dobrovoljnoj bazi, jer poligrafskom ispitivaču mora da se potpiše pristanak", objašnjavaju u produkciji Hepi televizije i dodaju da je ispitivač iskusan policijski radnik.

"Ispitivač je obavio na hiljade ispitivanja širom sveta. Mi se, naravno, trudimo da pitanja budu ograničena na zabavni deo programa, a to nam je i način da gledaoci bolje upoznaju takmičare koje će pratiti u novim epizodama rijaliti emsije", ističu iz produkcije.

Pročitajte i: