Vršnjacko nasilje, ilustracija
Shutterstock
Vršnjacko nasilje, ilustracija

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Kako nezvanično saznajemo, incident se desio 13. novembra na očigled drugih učenika iz razreda.

- Nasilje se dogodilo za vreme malog odmora, kada učiteljica nije bila prisutna u učionici. Trojica dečaka napala su svog druga, oborili su ga na leđa i gazili ga po stomaku. Sve to posmatrali su i drugi đaci. Kada se učiteljica vratila sa odmora, uplakani dečak joj se požalio, a ona je zaključila da on izmišlja, pa ga je za kaznu poslala u ćošak - kaže naš sagovonrik.

Međutim, drugi đaci nisu mogli da prećute ovu nepravdu, pa su stali na stranu svog maltretiranog druga i potvrdili su njegovu priču.

- Učiteljica je tek tada obavestila školsku upravu, koja je obavestila policiju. Dečaka su pregledali lekari i na sreću utvrđeno je da nije teže povređen - objašnjava izvor.

Mileva Mojić, direktorka Prve osnovne škole, rekla je medijima povodom ovog vršnjačkog nasilja da je škola postupala po protokolu o sprečavanju vršnjačkog nasilja, da su razgovarali sa roditeljima svih dečaka i održali zajednički roditeljski sastanak

- Oni su se jurili u učionici, igrali igre „Ko je pobednik“ i tako je došlo do incidenta. Otac dečaka koji je gažen potpisao je da ne želi da se dalje vodi postupak protiv njegovih školskih drugova, tako da posebnih sankcija neće biti - rekla je ovim povodom direktorka.

Komentari (3)

Pera Detlic

30.11.2017 21:20

Otvoreno novo poglavlje za nas ulazak u EU.

haarpchemtrails

01.12.2017 07:21

@Pera Detlic - nemojte slucajno da neobjavite ovo: nisu u pitanju vakcine ni roditelji ni muskarci ni nasilnici... u pitanju su neurofizicki experimenti koji se vrse uz pomoc chemtrail cestica. Zapravo ne zove se to HAARP I CHEM vec NEXRAD i Jonoplazma ...zahvaljujuci radio indukcijskom telelobotomijom ljudima se stvaraju placebo efekti raznih bolesti sa povecanom halucinacijom ... znam da necete ovo da objavite... ali ne biju se deca na decu i muskarci na zene namerno TOJEDEOEXPERIMENTA.

Ujka Zitko PFK

30.11.2017 21:32

Vrsnjak ih je provokativno pogledao i ovima pala roletna.Vrsnjak je obro bostan.