Pucnjava Sačekuša Pištolj
Profimedia
Pucnjava Sačekuša Pištolj

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ubistvo se dogodilo u 15.35 časova u Ulici Hajduk Veljka. Napadač je sa lica mesta pobegao u crnom džipu i u toku je potraga za njim.

Policija pretresa više lokacija u gradu, a iz policije su saopštili da su ubijeni Glamočić i njegov likvidator od ranije poznati policiji.

Načelnik Centra javne bezbednosti Bijeljina Žarko Ćosć je rekao da se Glamočanin, neposredno pre ubistva, u dogovoru sa još jednim licem, dovezao do Ulice Hajduk Veljko, gde se sastao sa M.R. (38) iz Bijeljine.

Nakon susreta otišli su da nasamo razgovaraju u susednoj ulici, a ubrzo nakon toga došlo je do pucnjave u kojoj je Glamočanin izgubio život.

"Nakon izvršenog ubistva, M.R. se udaljio sa lica mesta putničkim automobilom `mercedes ML` crnogorske registracije, koji je koristio Siniša Glamočanin", naveo je Ćosić i dodao da je automobil u međuvremenu pronađen u blizini reke Drine u mestu Popovi.

Ubijeni Siniša Glamočanin je 2009. godine osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u ubistvu Milana Mitrašinovića, bivšeg radnika OUP Savski venac, piše Dnevni Avaz.

Glamočanin, tada dvadesetdvogodišnjak, optužen je da je 18. septembra 2006. na Bežanijskoj kosi, s pokojnim Nevenom Poljčićem (23), takođe iz Bijeljine, iz Opel vektre u pokretu pucao na Mitrašinovića i Dragana Drčelića (21), tada suspendovanog policajca OUP Rakovica.

Mitrašinović je izrešetan i podlegao je povredama na licu mesta, dok je Drčelić teško ranjen preminuo nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru.

Komentari (3)

kako

20.07.2016 21:05

ubio 2009. osudjen na Devet godina, a SETA SLOBODNO. Pardon SETAO....

Kentaur

20.07.2016 23:56

@kako - O Presuda je donesena 2009.god na 9 god.u pritvoru je bio od 2006...racuna se od pritvora a ne od presude

Mitrasinovic

20.07.2016 22:19

Djavo doso po svoje proslo je 10 god