Mozgalica
Alo!
Mozgalica

Alo!

Mozgalica, Foto: Alo!

Prvi ga je u četvrtak ujutru na podu ugledao poštar, a odmah je primetio i to da je muškarac ležao u već osušenoj krvi. Kada je policija došla na uviđaj, na tremu je našla dve čaše mleka, novine od ponedeljka, katalog, letke i neotvorenu poštu. Šta je u tom trenutku policiju navelo da slučaj počne da tretira kao ubistvo, a ne kao nesrećan slučaj?

 

Rešenje: Nisu pronađene novine od utorka i srede. Očigledno je neko znao da nema potrebe da ih dostavi.

Komentari (3)

mačić

02.07.2016 09:50

Znači. neko je doneo novine u ponedeljak, ali... da li je gospodin bio živ u ponedeljak? Verovatno jeste u momentu kas su stigle novine, A ko donosi poštu. PA POŠTAR.znači ćovek je primio pisma, Zašto je tek u sredu neko našao leš. ZAKLJUČAK: POŠTAR JE UBICA, DONEO JE NOVINE I POŠTU, ALI I UBIO ČOVEKA PA ZATO POŠTA NIJE OTVORENA I ZATO I NIJE U UTORAK OTKRIVEN LEŠ JER POŠTAR NIJE NI DOLAZIO SA NOVINAMA JER JE ZNAO DA JE ČOVEK MRTAV, NEGO TEK U SREDU KAD JE NEKO DRUGI DOŠAO U POSETU NAŠAO ČOVEKA

drAgi

02.07.2016 10:27

Telo je lezalo na podu kuhinje, pretsoblja, trema, ...? - Dve case mleka? Da su od ponedeljka napolju kad je toplo, a toplo je, jer ko pije mleko na tremu zimi? - mleko bi se usirilo, na mleku bi bilo prasine, oko mleka bi bilo muva, ... Dve case mleka? Neko nije dosao pa je zrtva sebi prerezala vene, jer bi osoba br.2 sve drukcije sredila. Ko kaze da "zrtvine" novine imaju izdanja svakog dana? Mislim: ne mogu da razmrsim, ali ni podaci nisu neki.

drAgi

03.07.2016 08:27

@drAgi - Pa mi onda "dune" da je tu negde i mlekar, a možda i kućna pomoćnica. Ako ne može krave da muze, jer je invalid (kog procenta?) možda ne može ni iz flase u čašu da sipa.