Niko ne zna šta je motiv: Dragan (51) i Slađana (41)
facebook
Niko ne zna šta je motiv: Dragan (51) i Slađana (41)

facebook

Niko ne zna šta je motiv: Dragan (51) i Slađana (41), Foto: facebook

- Svi smo u čudu. Imali su više nego skladan brak i solidna primanja. Iz njihove kuće se nikada nije čula svađa i rasprava, a on je svoju ženu od milošte zvao Cale. Obožavali su svoju jedinicu Lidiju, udatu u komšiluku, i svoja dva unuka, od četiri godine i od 10 meseci - priča prvi komšija koji zahteva anonimnost.

Tragedija se dogodila 29. juna oko 15 časova u porodičnoj kući Mitića, bez i jednog jedinog svedoka. Krvavi pir prva je otkrila upravo njihova ćerka Lidija.

- Došla je da obiđe roditelje i naišla na zaključana vrata. Kroz prozor je videla majku na podu dnevne sobe u lokvi krvi, a potom u staji, odmah do kuće, pronašla oca svog krvavog - priča nam njihova rođaka.

Pošto je ubio ženu, Dragan je u toj staji najpre pokušao da se obesi, ali je uže popustilo, pa je potom istim nožem izbo sebe po celom telu. Pre nego što je kuću Mitića zavio u crno, Slađana se vratila s jednomesečnog boravka u Švajcarskoj, gde je kod prijatelja čuvala decu, a Dragan je bio na bolovanju zbog povišenog krvnog pritiska, pa se zbog toga spekuliše da je ljubomora mogući motiv. Meštani, međutim, to demantuju.

- Slađana je bila više nego smerna žena, majka i domaćica, a u Švajcarsku je otišla na nagovor samog Dragana. Kada se nedavno vratila, rekla je da više neće ići jer je mnogo tugovala za unucima - priča komšinica.M. Ivanović

Ubica ima 30 uboda i nije ugrožen!

Dragan M. iz Zlokućana hospitalizovan je u Klinici za grudnu hirurgiju, gde je konstatovano da ima 30 manjih uboda po grudima i jednu pliću posekotinu po vratu. - Sve ubodne rane su plitke. Samo je jedna malo dublja i ona je drenirana preventivno jer je zakačena plućna maramica. Pacijent nema teže povrede i nije životno ugrožen - kažu u Kliničkom centru u Nišu.B. J.

Komentari (3)

kobasica srbije

01.07.2016 08:44

Rijaliti programi su krivci za nasilje u porodici ušli su u sve domove čast izuzetcima vrlo retkim. U tim rijalitijima gledate polusvet uglavnom mutave muškarce i žene koje su teški psihijatriski bolesnici i pri tom lude i pomahnitale. Žene gledaju to prihvate taj vokabular, muž dodje umoran i gladan s posla, traži da jede ona mu preslika zbivanje sa ekrana mrš stoko raspala mater ti je##m uzmi sam jedi i eto pokolja u kući. Žene treba da budu žene lepe nežne i ženstvene a ne ženski mužjaci.

Ja

01.07.2016 13:19

@kobasica srbije - Ma daj ne mlati, nije nasilje nad zenama od juce. Pomeni ti ovdasnjim muskarcima vojsku,odmah su svi pacifisti i niko nece ni da cuje kad treba po njihovim dupetima da udari, ali kad treba mlatiti i ubijati zene, tu su prvi, nema vecih junaka! Piz.urine odvratne! Ako nisam zenstvena i nezna prema pi.durini iskompleksiranoj ima pravoi da me ubije, je li? To ti pises i onda krivis reality s.anja, ne vidis svoju krivicu i ne vidis da direktno podrzavas ubistvo ove zene?

lili

02.07.2016 08:09

"Slađana je bila više nego smerna žena, majka i domaćica," i Jeca Krsmanovic je bila za primer ali je i ona stradala. Kakvo je ovo drustvo i zemlja u kojoj zena kao bice nema nikakvu vrednost? Kaznjavajte DOZIVOTNO u samice sve te idiote i psihopate! Iskreno saucesce porodici!