D. S. policajac iz Požarevca
Facebook
Jelena Šindrić (29)

Facebook

Ubio Jelenu iz besa: Jelena Šindrić, Foto: Facebook

- Jelena me je izdala, a ludo sam je voleo... Ženu i dete sam ostavio zbog nje, a ona je našla drugog. Kad je prešla da živi kod tog novog dečka, poludeo sam od ljubomore. Morao sam da je ubijem - rekao je u četvrtak uveče pred tužiocem saobraćajni policajac Dejan Stojiljković (36), koji je u sredu u Požarevcu izrešetao Jelenu Šindrić (29) naočigled njenog dečka Branka Kovčića.

Dejan je u policiji nakon hapšenja priznao zločin, a potom je tužiocu i sudiji za prethodni postupak do detalja ispričao kako je započeo vezu sa Jelenom, pre sedam godina, do trenutka kad joj je presudio.

- Jelena je bila u braku sa čovekom iz Kurjača, za kog se udala sa nepunih 16 godina. Dobila je i ćerku s njim, ali on ju je maltretirao. Kad sam je upoznao, žalila mi se na svoje bračne probleme. Pričala mi je da ju je muž stalno tukao, vređao, udarao joj je glavu u zid, čak joj je i stavljao nož pod grlo, pretio joj da će je zaklati. Ja sam je zaštitio od muža nasilnika i pre sedam godina započeli smo vezu - priča Dejan.

Tad je, kaže, i on bio u braku, dobio je i ćerku, ali i nju i ženu ostavio je zbog Jelene.

- Pre četiri godine Jelena je prešla da živi kod mene. U početku je sve bilo idealno... Spremala mi je hranu i donosila kad sam bio dežuran. Čak mi je pomagala i oko sređivanja kuće, popravljali smo krov i fasadu... Međutim, u novembru me je napustila i prešla u svoj stan. Nisam mogao da se pomirim s tim, a još kad se dva meseca kasnije preselila kod tog novog dečka, poludeo sam. Tad sam odlučio da je ubijem - kazao je Stojiljković i dodao da se Jelena fiktivno udala za jednog čoveka iz okoline Bajmoka koji je imao mađarsko državljanstvo kako bi dobila dokumenta za rad u Austriji.

- Tako je i promenila ime u Šindrić. I u tome sam joj pomogao, lično sam je vozio u Suboticu da zaključi taj fiktivni brak, platio tom čoveku.... Ti papiri koje je dobila udajom su me skupo koštali, još otplaćujem sve to - žalio se Dejan.

Njegove kolege iz požarevačke policije rekle su da još ne mogu da veruju da je on mogao da ubije Jelenu. Kažu da je uvek bio vredan i odgovoran i da je bio jedan od boljih saobraćajnih policajaca.

Komentari (4)

Miroslav Nikolic

12.03.2016 12:42

Ovo je očigledan primer kakvi sve tipovi kod nas vrše policijsku dužnost. Setite se samo koliko je policajaca u zadnjih pet godina izvršilo ubistvo. Pravda bi bila da bude ubijen na isti način kako je ubio nedužnu ženu, jer to bi se zvalo pravda.

sanjicabre

12.03.2016 16:15

Jel to znaci,da je i tebe zena trebala da ubije onda,kad si je ostavio zbog Jelene??? Tada si je izdao,i nju i dete!

sanjicabre

12.03.2016 17:52

Jel to znaci,da je i tebe bivsa zena trebala da ubije onda,kad si je ostavio zbog Jelene???

Pih

12.03.2016 21:24

Srpska ciganska posla... Otimanje zena i kurvaluk.. Kako si radio tako ti se vratilo