Sin ih ubio, pa zakopao u septičkoj jami
Alo!
Sin ih ubio, pa zakopao u septičkoj jami

Alo!

Sin ih ubio, pa zakopao u septičkoj jami, Foto: Alo!

Stamenković je presudom Višeg suda u Nišu, u ponovljenom procesu, u martu 2016, bio osuđen na 30 godina robije. Aniti Stolić (40) iz Niša, njegovoj nevenčanoj supruzi, koja je bila osuđena na 15 godina zatvora zbog pomaganja i prikrivanja zločina, Apelacioni sud je potvrdio kaznu.

Brutalni zločin kakav Niš ne pamti dogodio se 19. septembra 2013. u dvorištu porodične kuće Stamenkovića u Železnikoj ulici u Niškoj Banji. Dragan je majci zadao najmanje devet, a ocu 11 udaraca drvenom letvom. Otac je još davao znake života kada je ubačen u septičku jamu, gde je skončao na najgori mogući način - daveći se u fekalijama.

Komentari (6)

GLUMICA

20.08.2016 09:26

sa 18 mars iz kuce a ne mi dozivotno izdrzavamo decu ....ta bolest Srba nikako da prodje

Zabrinuta

20.08.2016 18:20

@GLUMICA - Prestala si da pijes pilule?! Uh,gresis!

vitez

20.08.2016 18:47

@GLUMICA - Eh, neko reče " svoje meso se ne jede" mnogo smo posesivni i nerealni, krijemo njihove bezobrazluke i onda tako.

petarleskovac

20.08.2016 22:48

@GLUMICA - bas tako,dok se to ne dogodi,mladi ce bahato da se provode,troseci dedine,babine, tatine i mamine pare,,,,ne,nego da zarade pa trosi koliko hoces.....debili

Драгомир

21.08.2016 06:45

@GLUMICA - ГУМИЦЕ,не могу рећи да ниси у праву али бројна деца су веома пристојна па онда како да га ,,најуриш,, из куће?Може бити у државама где деца брзо нађу посао а овде?Ја дневно по осамнаест пута велим мојој деци ДА НЕЋЕМ ВИШЕ ДА ИХ ИЗДРЖАВАМ!Имају добре плате јер раде одговорне послове.Возе добре аутомобиле а понашањем су за пример.Ја тако речем да нећу а моја Радојка ме само ,,пресече,, погледом и ја знам ,,колико је сати,,! Ја сам имао добре родитеље које сам до њихове смрти помагао и поштовао.

starica

21.08.2016 08:12

E pa GLUMICE, prvi put si rekla nesto sto mi se uopste ne svidja - i ja sam majka dvoje dece i izdrzavala sam ih dosta dugo - moja deca su mi za sve do neba zahvalna i umeju da cene sve moje zrtve za njihovo dobro. Nijedno dete nije zasluzilo da se"istera" iz porodicne kuce na ulicu, pogotovu ne sa 18 godina. Vaspitajte i ucite decu od malena, objasnite uvek situaciju bez dreke i svadje, pomilujte ih, pokazite im ljubav i razumevanje i u odraslom dobu pa ce vam se sve dobro stostruko vratiti!!!!