Hitac ga pogodio u  glavu: Aleksandar Roganović (21)
promo
Hitac ga pogodio u  glavu: Aleksandar Roganović (21)
Hitac ga pogodio u glavu: Aleksandar Roganović (21), Foto: promo

 

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, jedan od napadača je bio na Aleksandrovoj sahrani i izjavio saučešće njegovoj porodici!
- Ubistvo se dogodilo 18. septembra ove godine u ulici Nova 101 oko 1.40. Roganović se našao s dvojicom sada osumnjičenih mladića i oni su se tada posvađali. Pucali su u njega i pobegli. Novosadska kriminalistička policija je operativnim radom došla do saznanja da su napadači na Roganovića dvojica momaka od 19 i 20 godina, koja su iz novosadskog Novog naselja - saznajemo u MUP-u Srbije.
Kako dodaje naš izvor, utvrđeno je da je jedan od tih napadača bio i na sahrani Roganovića i da je tada hladnokrvno prišao i izjavio saučešće njegovoj porodici!

Roganović  ubijen u Veterniku
Roganović ubijen u Veterniku, Foto: promo


- Sumnja se da su odmah nakon sahrane vođe navijača Crvene zvezde dvojica napadača pobegla iz Srbije. Ipak, policija intenzivno traga za njima i treba očekivati da se oni ubrzo nađu iza rešetaka - naveo je on.
Podsetimo, Roganović je pokušao da pobegne kada je video pištolj, ali ga je jedan hitac ipak pogodio u glavu. Nakon ranjavanja, prevezen je u Klinički centar Vojvodine, gde je preminuo.

 

Filip Vilotijević
Filip Vilotijević, Foto: promo

 

Tri nedelje kasnije ubijen Vilotijević

Za Roganovića se sumnjalo da pripada kriminalnoj grupi iz novosadskog Novog naselja. Motiv ubistva zasad nije poznat, ali se on traži u sukobu navijačkih grupa i njihovih kriminalnih aktivnosti. Roganović je imao desetine krivičnih prijava za razna krivična dela poput posedovanja oružja i narkotika, ali, i pored više hapšenja, on je ostajao na slobodi. Tri nedelje posle njegovog ubistva, ubijen je i Filip Vilotijević (28) Kićun, koji je bio deo iste ekipe kao i Roganović. Meta je, kako je sam naveo u policiji, navodno bio Alen Kurina (25), koji je bio s Vilotijevićem u kolima.