Žena,tuga
Profimedia
Deda Muškarac tužan muškarac plakanje

Profimedia

Svekar negirao optužbe snaje, Foto: Profimedia

Veronika Pinarelo (28) osuđena je na 30 godina zatvora jer je u novembru 2014. godine brutalno ubila, a potom u jarugu bacila telo svog osmogodišnjeg sina, nakon što ju je mališan uhvatio u seksualnom zanosu sa njegovim dedom!

Veronika je osmogodišnjeg Luisa, da ne bi progovorio o njenoj vezi sa svekrom, udavila kablom, a potom se rešila njegovog tela.

Pinarelo je potom dečakov nestanak prijavila policiji, tvrdeći da ga je ujutru ostavila u školi, ali da dečaka nije bilo u školi kada je otišla po njega.

Srećom, policija je posumnjala u njenu izjavu i krenula da istražuje. Telo nesrećnog mališana pronašli su lovci i klupko je ubrzo počelo da se odmotava. Kada ju je policija pritisla, Veronika je rekla da je dečaka ubila u dogovoru sa svekrom kako bi sačuvala tajnu o njihovoj ljubavnoj vezi.

Svekar Andrea Stival negirao je sve optužbe svoje snaje i tužio je zbog klevete!

Komentari (5)

Stop nasilju nad muskarcima

19.10.2016 21:03

Znate li vi sta bi bilo da je ovo uradio muskarac? Pa zasedao bi SB Suncevog sistema, bilo bi miljardu komentara . . . gde su sada feministkinje, sigurne kuce i sve ostali dusebriznici od kojih ne mozemo da zivimo kad se na neku zenu povisi glas?

kobasica srbije

19.10.2016 22:29

@Stop nasilju nad muskarcima - Monstrum psihopata fašista gmizavac djubre pedofil i naravno nosio je španske gaće. Ustvari i jeste degenerik jer je j###o snaju, mater mu j###m.

Ja

20.10.2016 00:04

@Stop nasilju nad muskarcima - O boze! Pa biti feministkinja ne znaci da cu da branim svaku debilcinu samo zato sto je zensko! Mnoge zene uopste ne zasluzuju da se zovuu zene! Koje je to zensko? Ubiti rodjeno dete, eeeej!

Ja

20.10.2016 10:48

@Stop nasilju nad muskarcima - Ovo nije nikakvo nasilje nad muskarcima, ubijeno je dete! A takvi koji vicu -stop nasilju nad muskarcima, iako cuju za njega jednom u sto godina, a zabole ih uvo za nasilje nad zenama koje je svakodnevna , masovna i visevekovna standardna pojava, zasluzuju stvarno sve najgore u zivotu!

Jocaaa

20.10.2016 06:29

Pa ona optuzuje svekra..al ko ce njoj sad da veruje..mozda jel jubavnik neko drugi...pa kako je huan vucetic u argentini pronasao metodu otisaka prstiju...zena je optuzila bivseg ljubavnika da joj je zaklao dva sina...ovaj nije hteo da prizna pod mukama i onda su malo promuckali.mvucetic je uporedio krvavi otisak sa vrata..i optuze majku i ona prizna da je zaklala decu jer novi ljubavnik nije hteo da je uzme sa decom..to je bilo 1892. tako nesto od prilike