Tužna povorka na Novom groblju u Pančevu
ALO
 Tužna povorka na Novom groblju u Pančevu

ALO

Tužna povorka na Novom groblju u Pančevu, Foto: ALO

Nekoliko stotina ljudi, koji su se okupili da isprate tinejdžera na večni počinak, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u raku nisu mogli da zadrže suze! U dugačkoj koloni koja je pratila preminulog bili su mahom njegovi drugovi i drugarice iz škole. Kada je kovčeg sa telom spušten u raku, svi su zaplakali, a grobljem se prolomio lelek.

Govor Ivanovog profesora, koji se poslednji oprostio od njega, i kamen bi rasplakao!

- Ovog decembarskog vetrovitog dana okupljamo se ovde, a ne u školskom dvorištu! Više ništa nije važno, ni ocena, ni sveska, ni čitanka, ni svedočanstvo... Tebe nema! S tobom odlazi i tvoj smisao za humor, večiti osmeh, odmerenost i uvek prisutne crne naočare. Tvoje roditelje ne mogu utešiti niko i ništa, osim činjenice da si bio dete za ponos! Nama, koji smo te poznavali, ostaje večita uspomena na svaki trenutak proveden sa tobom. Neka ti je večna slava! - rekao je profesor drhtavim glasom.

Tragedija koja je potresla mnoge Pančevce dogodila se u četvrtak, oko 20 sati, nedaleko od Sportskog centra „Mladost“ u naselju Nova Misa u Pančevu. Ivan i Nemanja su se našli s još nekoliko mladića da odmere snage. U jednom trenutku Nemanja je izvukao nož i na smrt izbo nesrećnog mladića.

 Sahrana Ivana Adamova

ALO

Sahrana Ivana Adamova, Foto: ALO

Nije zvanično poznat razlog zbog kojeg su se sukobila dvojica mladića. Kako smo ranije saznali od poznanika, spominjao se dug od 1.000 dinara. Roditelji su porekli da je ikome dugovao novac, tvrdeći da je bio vredan i da je sam zarađivao. Pominjana je i verzija da su njih dvojica bili u sukobu već duže vreme i da ga je Nemanja pozvao da raščiste račune.

- Drugari mog sina rekli su mi da je ubijen zbog principa. Jednostavno, on nije dozvoljavao da ga neko vređa i omalovažava. Rekli su mi da ga je taj Nemanja provocirao i da mu moj sin nije ostao dužan. Tog kobnog četvrtka Nemanja je pozvao Ivana i rekao mu gde da se nađu, ali ga je posle toga odvukao u mrak i izbo nožem - ispričao je Dragan, otac nesrećnog dečaka.

Komšije i prijatelji ubijenog za njega su imali samo reči hvale. Tvrde da je bio vredan i da nikada nije pravio problema. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Nemanja S. navodno je od ranije poznat policiji i zna se da je i pre bio problematičan

Komentari (5)

nedjo

12.12.2017 10:34

jad ,tuga,čemer

Srle KV

12.12.2017 14:01

"Ivan i Nemanja su se našli s još nekoliko mladića da odmere snage"!!!!!!!!?????????????

Malina

12.12.2017 18:05

@Srle KV - Danas svako dete ima mobilni. Zašto neko od drugova nije poslao nekome sms sa upozorenjem ili pozivom u pomoć? Zašto ih nisu odvraćali od tuče?

deco

12.12.2017 15:47

zasto ste pustili druga i jos posmatrali kako se tuku?????

Трле

13.12.2017 08:44

Два близанца у београдској средњој школи малтретирали су све около себе.Један младић из њиховог разреда им предложи песничење да реше дилему ко је најачи.Они су се препирали ко ће да изађе на мегдан!НЕ ЈЕДАН ВЕЋ ОБОЈИЦА А ЈА САМ!Тако је било!Одмах им је полупао шамаре и увртао уши на шта су гледаоци били шокирани јер су се близанци расплакали.Од срамоте а не од болова.А поменути младић није уопште тренирао борилачке вештине!Касније су се сви троје запослили у исту фирму.