Pucnjava
Profimedia.rs
Pucnjava

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Lokalni mediji su objavili, pozivajući se na medicinsko osoblje, da je više osoba ranjeno i da su najmanje tri među njima prebačene u lokalnu bolnicu, dok je jedna osoba ubijena, i to žena od 30-ak godina, prenosi Rojters.

Policija je putem Tvitera i Fejsbuka nešto pre 03.00 sati po lokalnom vremenu objavila da je u toku pucnjava u centru i upozorila građane da ne izlaze na ulice, javio je AP.

Policija je pola sata kasnije, takođe u poruci na Tviteru, saopštila da je došlo do odvojenih pucnjava na dve lokacije u istoj četvrti glavnog grada Teksasa i da u incidentima ima više žrtava.

Na osnovu svega onoga što možemo da kažemo na osnovu do sada sprovedene istrage, radi se o dva nepovezana incidenta", rekao je šef policije Ostina Bajan Menli novinarima.

"Obe lokacije su u ovom trenutku bezbedne", navodi se u poruci opštinske policije, prenosi britanska agencija, uz napomenu da se za sada ne zna koliko je ljudi upucano.

Lokalni mediji su objavili, pozivajući se na medicinsko osoblje, da je više osoba ranjeno u pucnjavi koja se desila neposredno nakon zatvaranja lokalnih barova i da su najmanje tri među njima prebačene u bolnicu, dok je jedna osoba ubijena.

Navedeno je i da se traga za napadačem koji ima 20-ak godina.

 

Tagovi