baba baka starica
Profimedia.rs
baba baka starica

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

U trenutku hapšenja D. J. je bila pod uticajem narkotika. Navodno se i ubijena nekada bavila prostitucijom, pa je čak podvodila i bratanicu.

Sudskim rešenjem Jovanovićevoj je određen pritvor do 30 dana.

Meštani za ubijenu kažu da je živela sama posle smrti muža, sa kojim nije imala decu. Živela je u teškim uslovima, u kući u kojoj nije bilo struje.

- Navodno se i D. D. nekada bavila prostitucijom, pa je čak i bratanicu podvodila, tačnije je vodila u inostranstvo gde je muškarcima pružala seksualne usluge, a starica je uzimala novac - navode sagovornici "Blica" i dodaju da ne znaju ko će da sahrani ubijenu jer sa bratancima iz Beča nije bila u dobrim odnosima.

Oni izražavaju sumnju da je D. J. svoju tetku, koja je u njoj brinula posle smrti oca, usmrtila zbog novca.

Ne odbacuju mogućnost da je D. D. možda svoju bratanicu htela da izbaci iz kuće, što se ovoj nije svidelo pa ju je ugušila.

- Devojka je narkomanka već godinama. Posle rođenja prvog deteta koga je dobila 1999. godine vratila se u selo, i tada se već uveliko drogirala. Da bi zaradila, prostituisala se, odlazila bi na put van sela i nalazila mušterije, a novac je, verovatno, trošila na drogu.

- Policija je, koliko nam je poznato, privodila zbog prostituisanja. Kod tetke je dolazila i spavala povremeno, a pretpostavljamo da je uzimala i njenu socijalnu pomoć i takođe je trošila na kupovinu droge - kažu meštani ovog mačvanskog sela.

Upravo zbog apstinencijalne krize osumnjičene još nije poznato šta se dešavalo u kući u Ulici Hajduk Stanka gde je komšija našao beživotno telo starice. Osumnjičena bratanica žrtve uhapšena je ubrzo nakon što je patrola policije, po pozivu komšije, došla u kuću ubijene.

D. J. je policija zatekla van sela, a gde se uputila posle zločina koji je, kako se veruje ona počinila, takođe nije utvrđeno. Telo žrtve je upućeno na obdukciju u Novi Sad, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komentari (6)

Gypsies bussines

05.12.2017 23:01

Bratanica ima 34 godine, prvo dete je rodila 1999. znaci sa 16 godina. Tetka je podvodila. Treba li jos neki podatak da resite asocijacije (iz kviza Slagalica)?

Pomoc prijatelja

06.12.2017 00:26

@Gypsies bussines - " Bratanci u Bec zive"....sve je jasno....

Dule

06.12.2017 03:34

@Gypsies bussines - Nije smesno al sam umro od smeha.

Sanja

06.12.2017 07:20

prostituisali se po Becu i nisu bili u stanju struju u kucu da uvedu

Deda

06.12.2017 14:45

@Sanja - Ni Bec nije ono sto je nekad bio.