Sopot ubistvo uviđaj
Alo!/Rajko Ristić
Krvavi pir u Sopotu, kod Beograda

Alo!/Rajko Ristić

Krvavi pir u Sopotu, kod Beograda , Foto: Rajko Ristić

Zločin se dogodio u Teslinoj ulici 14 zbog razmirica u vezi sa međom.

- Da bismo rešili problem, neko od njih dvojice je juče pozvao geometra da premeri šta je čije. Tokom merenja, Žika je rekao:

„Sad ćemo to da rešimo. Ja sam disao da sredimo račune“, a potom izvukao pištolj “tetejac” i preko radnika pucao Bati u desnu slepoočnicu. Pokušao je da ubije i Svetlanu, u koju je pucao četiri puta, ali ju je samo ranio dok je bežala. Nakon toga je otišao kući - ispričao nam je jedan od šokiranih očevidaca i dodao da je i njih mogao da ubije, kao i geometra, ali da su mu meta biti Sladojevići. Brzom akcijom policije, Živorad je uhapšen nekoliko minuta kasnije u ulici Kralja Petra.

Oliver Dulić

Milorad Milanković

Oliver Dulić, Foto: Milorad Milanković

Oliver Dulić je povodom ovog zločina za medije kratko rekao da je veoma pogođen.

- To je nezamisliva tragedija jedne divne, vredne i čestite porodice, s kojom sam bio veoma blizak - rekao je Dulić.

Ubica delovao  smireno: Živorad  Živković

Rajko Ristić

Ubica delovao smireno: Živorad Živković, Foto: Rajko Ristić

Kako su za naš list rekle komšije, sukob je izbio jer je Živorad tražio da se na mesto merenja vrati neki put kojim se tu prolazilo pre 50 godina do njegove kuće.

- Pre 100 godina je tu bio neki put, koji je zatvoren i na tom mestu su Sladojevići podigli kuću, što mu je smetalo. Sada postoji put kojim se normalno može doći do Žikine kuće, ali je on insistirao na starom, zbog čega je vladala netrpeljivost između porodica - kaže komšija i dodaje da su se prošle godine posvađali jer se, navodno, neko od njih parkirao u blizini kuće.

Komšije kažu da je Živorad hteo da ubije Svetlanu, jer se na nju vodilo 70 kvadrata oko kojih su se sporili.

- Živoradova snaja je bila u kući, a deca u školi. Sreća da su bila u školi jer bi možda i njih ubio - pričaju meštani i dodaju da su primetili su da je Živorad bio malo čudan i da je delovalo kao da ima nekih psihičkih problema. Inspektori su od Živkovića oduzeli dve lovačke puške i “magnum 357” , za koje je imao dozvolu.

Komentari (7)

GLUMICA

19.05.2016 08:00

dokle god Dulici misle da mogu da piju krv narodu tako ce biti.Pravdu ce uzimati u svoje ruke.

zomi

22.05.2016 12:22

@GLUMICA - Nemaš pojima sta pišeš. Kakve veze imaju Dulići sa ovim slučajem . Ovo su predobri ljudi Bata i Svetlana i njihov sin , snaja, unuke nezna se ko je bolji od koga.Pitam te samo kakav su rod geometar i njegov pomoćnik sa Dulićem, nikakav, Žika je u svojoj ludoj glavi tada zamislio sve da ih pobije. Imaš liti duše? Kosi ti da svima sudiš po tome što nesimpatišeš jednog političara. Desilo se da su rod, šta bi rekla da nisu pitam se?.Uvredila si i mene i moje pomoć. geome je moj muž nažalost.

Jovo Žile

19.05.2016 08:48

To što je ubio komšiju zbog međe, ne znači da bi ubio i svoje unučiće. Novinari uvek nešto nakarikaju na tuđu nevolju. To je sloboda medija.

nenad

19.05.2016 09:40

Klasican profil lovca!

Драгомир

19.05.2016 10:51

Мој другар је наследио плац од 15 ари и повећу кућу. .Комшиница му је претила да ће му одсећи кућу јер лежи на делу њеног плаца?Он затражи моју помоћ јер имам добар компјутер да на интернету погледам катастар за тај део села.Заложим ја знање и опалим дугмиће - ТВОЈ ПЛАЦ ЈЕ ДВА МЕТРА У ЊЕНО!Како сада да то саопштимо комшиници?Ће да набави митраљез?Покушао ја да је шармирам али не вреди?Дођоше геометри и тачно беше као сам ја рекао!Леле,леле комшиница 'тела да олеши геометре!Још пије лекове.

Aca

19.05.2016 13:38

KRIMINALNA PORODICA

Драгомир

19.05.2016 21:10

Између два плаца у дужини од сто метара било је доста багрена.Висине по осам метара а пречника око 18 см.Дај човече посечи их јер су гране изнад воћњака.Не може воћке да рађају.А инаџија вели да сецне грану која прелази у његово.ОШТЕЋЕНИ ПОТРАЖИ МОЈУ ПОМОЋ и ја му преко интернета покажем да је његово два метра у комшијско.ДА ЈЕ САВ БАГРЕН ЊЕГОВ!И да позове геометра.И ТАКО ЈЕ И БИЛО!Онај који је мислио да је багрен његов и он позове геометра.Нови власник је сав багрен посекао.ТРИ КУБИКА!