Nastradali navijač, A.J.
facebook.com/delije.zvezd/
Tuča pesnica

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Mladić je izboden nožem u tuči dve grupe navijača, Zvezde i Borca, a jedan muškarac je povređen i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege. On nije životno ugrožen.

Nastradali mladić je bio navijač Crvene Zvezde.

Kako Alo! nezvanično saznaje u tuči je učestvovalo 25 mladića, uglavnom iz Čačka.

Mladić je posle teških povreda peminuo u čačanskoj bolnici.

Policija privodi učesnika tuče, da bi utvrdila ko je A. J. naneo smrtonosne povrede.

Zbog ovog nemilog događaja fudbalska utakmica zakazana za danas u 17h između Crvene Zvezde i Borca je otkazana, saopštili su predstavnici Super lige.

 

Komentari (3)

SPREČITI SPECIJALNI RAT PROTIV OMLADINE

23.04.2016 13:21

Policija mora uz pomoć BIA, VOA i svih drugih službi da : 1). rasvetli sve oko ovog ubistva (ko, zašto, povezanost sa drogom,...), 2). pohapsi i na dugogodišnje zatvore otera sve ŠEFOVE narko dilera, koji su se ubacili među navijače svih klubova (najviše među Zvezdine i Partizanove navijače). 3). otkrije organnizatore specijalnog rata protiv srpske omladine, koji vode antisrbi i antihrišćani ubačeni među navijače !!!

stevan

23.04.2016 14:01

takve ne treba zaliti.

opozicija

23.04.2016 15:11

G-dine Vucicu, ukoliko budete bili Predsednik Vlade Srbije u narednom mandatu, moracete se ozbiljno pozabaviti vodjama navijackih grupa...Ili mozda im nesto dugujete, pa ne smete...Vi i policija i tuzilastvo znate sve te vodje navijackih grupa i znate da imaju impozantne dosijeje...To je za gradjane Srbije vaznije i od MMF-a i Svetske banke i siromastva...