Šaban i Goca Šaulić
Rajko Ristić
Šaban i Goca Šaulić

Rajko Ristić

Šaban i Goca Šaulić, Foto: Rajko Ristić

Kako je za „Alo!“ otkrio, on je već ponosni deda, ali s obzirom na to da mu je pevačica mezimica i da je to svima poznato, postoji poseban razlog zbog kojeg će se dobro napiti.

 

Šaulić, koji je pre tri nedelje u Italiji imao operaciju aorte, otkrio nam je da je sasvim slučajno saznao da ima zdravstveni problem.

 

Šaban se vratio u Loznicu!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić održao je spektakularni koncert u hali „Lagator“, u Loznici, gde je više od 2.000 ljudi uživalo uz njegove hitove. Posle gostovanja na koncertu Dragana Kojića Kebe, koji je prošlog leta održan na stadionu FK Loznica, Šaban je poželeo da se ponovo druži sa svojim komšijama Lozničanima, za koje ga vezuju lepe uspomene još iz mladosti, kada se bavio fudbalom. Kako bi iznenadili pevača, organizatori su pripremili jedan kratak film o njemu, što je Šaulića rasplakalo. Skoro tri sata kralj narodne muzike pevao je sa publikom, koja ga je vraćala dva puta na bis.

 

Komentari (1)

ciancarlocianini

23.05.2016 19:16

Kapa dole kao pevacu a kao lik je ispod nivoa bilo kakvog morala ili coveka(oca,muza,svalera) jer ko bi u ovom slucaju ovako nesto izjavio da ce se ubiti od alkohola umesto ubiti od srece i popiti od srece ako nije alkos.Ostalo je svrsishodnije da zvizdim nego da dalje komentarisem.