Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović
Facebook
Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović

Facebook

Pevačici smrskana glava: Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Iako je juče ponovo isušen deo kanala u Borči u kojem je nađena pevačica „Granda“, oružje kojim je ubijena još nije. Iako je prošlo dve nedelje od zločina koji je potresao Srbiju, osumnjičenih za sada nema.

- Ubistvo je dugo planirano, i to do najsitnijih detalja. Ne bi nas začudilo da je ubica uspeo da se otarasi drvenog predmeta, isecka ga na komade i zapali. Kako je istraga u toku, svi pravci se proveravaju. Da inspektori sa sigurnošću znaju da je oružje kojim je Jelena ubijena uništeno, ne bi dva dana pretraživali mesto na kojem je ubijena. I dalje se sve vrti oko porodice Marjanović, te policija istražuje njihovo kretanje tog dana kada je pevačica ubijena - objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.

Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

 

Svekar pao na poligrafu?!

Kako „Alo!“ saznaje, Jelenin svekar Vladimir Marjanović nije prošao poligraf, ali nije bilo dokaza za njegovo zadržavanje. On je pao na pitanju o povezanosti njegovog sina sa Jeleninim ubistvom.

Forenzičari, policija i radnici „Srbijašuma“ i juče su pretraživali kanal u borčanskom naselju Crvenka, u kojem je pre dve nedelje pronađeno beživotno telo pevačice Jelene Marjanović. Ovog puta ništa nisu našli.

U policiju je na saslušanje dovedena Zoranova bivša supruga Sanja P. Kako „Alo!“ saznaje, ona je bila malo uznemirena jer je i lično poznavala Jelenu, koja se kasnije udala za njenog bivšeg dragog.

- Sanja je tvrdila da je Zoran bio brižan i divan suprug, ali da su se rastali kada ljubavi više nije bilo. Nikada nije bio grub i zbog toga je tvrdila da on nije ubio Jelenu jer ju je mnogo voleo - kaže naš izvor blizak istrazi.

Inspektori  na terenu

Vladimir Živojinović

Inspektori na terenu, Foto: Vladimir Živojinović

Istraga je pokazala da se pevačica Jelena Marjanović u subotu, 2. aprila, nije branila od ubice - zaključili su nadležni na osnovu činjenice da ispod noktiju ubijene žene nisu nađeni tragovi koji bi ukazali na to da se borila s napadačem. To ide u prilog jednom od pravaca istrage, da je žrtva poznavala svog napadača. Podsećamo, tog dana po podne porodica Marjanović došla je do rampe na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, odakle je Jelena krenula na trčanje, a njen suprug Zoran Marjanović i petogodišnja ćerka, po Zoranovom svedočenju, ostali su ispred rampe da je čekaju. Sklapaju se kockice ovog zločina. Policija i tužilaštvo veruju da imaju motiv i saznanja ko ga je počinio, ali i dalje se traga za materijalnim dokazima koji bi potvrdili sumnje istražitelja. U potrazi za novim dokazima juče je nastavljeno ispumpavanje vode iz kanala koji se nalazi ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka, gde je i nađena ubijena Jelena Marjanović. Istražitelji su prekjuče iz porodične kuće Zorana Marjanovića, supruga ubijene, ali i iz pomoćnih prostorija, odneli sve što može da im pomogne u istrazi - odeću, obuću, predmete, tepih...

- Forenzičari su od otkrivanja ubistva skoro svakodnevno na terenu u potrazi za novim dokazima, što je uobičajeno. I dalje se čekaju rezultati veštačenja određenih tragova, za koje treba vremena - kaže naš sagovornik.

Telo zvezde „Granda” pronađeno je 3. aprila posle višečasovne potrage organizovane nakon prijave njenog nestanka, i to u šipražju ispod nasipa, na oko kilometar od rampe kod koje je Jelena krenula u džoging. Utvrđeno je da je ubijena sa više udaraca tupim predmetom po glavi, najverovatnije drvenim.

Zoran Marjanović zadržan je dva dana u pritvoru po nalogu tužilaštva zbog njegovih izjava, koje su policiji bile nelogične i kontradiktorne. On je i dva puta poligrafski testiran, ali rezultati oba testa su ostali nejasni. Iz pritvora je pušten jer nije bilo zakonskog osnova za njegovo zadržavanje.

Zorica  Krmsanović

Vladimir Živojinović

Zorica Krsmanović, Foto: Vladimir Živojinović

 

Jelenina majka: Želim da se nađe ubica

Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović juče je došla da poseti svoju unuku, ali je u kući Marjanovića bila samo 15 minuta. To je pobudilo sumnje da ne želi da boravi u kući dok se ne ispitaju sve činjenice koje imaju veze sa zločinom. - Samo čekam da se nađe ubica, to je sve što želim - rekla je Zorica Krsmanović. Na pitanje kako komentariše navode medija, koji ovih dana prenose informacije u vezi sa osumnjičenima za ovo ubistvo, sve što je rekla bilo je: - Ovde sam zbog unuke, zbog nje sam došla, ona mi je važna, ne zanima me ništa više i ništa više ne želim da komentarišem - izjavila je majka ubijene pevačice.

Komentari (15)

GLUMICA

16.04.2016 07:53

nema potrebe traziti oruzije...imaju telo,imaju osumnjicene ,imaju mobilne telefone,saznanja sa terena,imaju odsniranu patiku...treba stisnuti ukucane da neko nesto prizna. Palica,svecnjak,cekic...manje bitno. Sta kada neko nekog zadavi golim rukama. Tako da ovde nisu cista posla,prosto imam utisak da neko debelo stiti porodicu Marjanovic kao i u slucaju kantrimena gospodju dobrotvorku....

marka

16.04.2016 10:44

@GLUMICA - samo kad ti znas bolje od istrazitelja...

Branko

16.04.2016 10:56

@GLUMICA - Slazem se da neko veoma mocan u vlasti stoji iza ove porodice, jer je dokaza i laznih izjava Marjanovica i previse. Policija nije u javnost ni izasla sa zvanicnim saopstenjem, makar o dosadasnjem toku istrage, vec se prema izjavi za medije ministra policije Stefanovica, on lepo zabavlja citajuci novinske clanke koji nemaju nikakve veze sa istragom, i zbog cega je cak i zadovoljan. I dok se ministar zabavllja citajuci lazi u novinama, slucaj ce biti zaboravljen i ad akta, kao slucaj helikopter.

blaf

16.04.2016 12:10

@GLUMICA - A šta ako su Marjanovićt žrtve podmetanja? Da neko moćniji ne podmeće "dokaze" i sl.? Znala bi, valjda, ćerkica da kaže : tata (deda i sl) bio mamu?

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

16.04.2016 11:25

OVOLIKO SE NIJE PISALO NI KAD JE UBIJEN ĐINĐIĆ. POLICIJA GLUPAVA OVO BI ZA 2 DANA OTKRILI U BANGLADEŠU A KOD NAS DOK SE POPIJE KAFA ,PA RAHAT LOKUM PA DAJ MALO MITA U EVRIM .STRAHOTA.SVE PODMIĆENO SEDE PO KANCELARIJAMA GLUPAVI DOBILI POSO PREKO NAPREDNJAKA I SAMO PRIČAJU LI PRIČAJU,OGOVARAJU ,NIKO NE RADI POSO ZA KOJI JE DEBELO PLAĆEN.

juka

16.04.2016 15:30

@LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION - bravo majstore.hoštapleri i nasminkane sponzoruse po mupu.cuj isušuju reku?pa to nigde nema.ovaj ubica debil a šalteruse pametne?nego otkaz dajte i njivu da obrađujete za 18.000 din a ne ubice da trazite jer nikada niste nasli pravog.ni kantrimen ni ovo ni ono ni đinđić sve krivi ljudi....a profesionalci pijuckaju kahfu po londonu...mani me

ana

16.04.2016 11:28

iglu u plastu traze

Ljiljana

16.04.2016 12:21

Za ovu pretpostavku baš i ne treba mnogo pameti. Naravno da je ubica uklonio sredstvo ubistva, sigurno ne u kanal. Policija se nije oglasila, a kako piše vrte se oko porodice. A, možda je i neko van porodice koga ona mora da štiti. Ta pretpostavka nije uzeta u obzir. Tu se kretao veliki broj ljudi iz svih sfera. Kakve zapetljanije su tu umršene, sam bog zna. A, možda je neko sasvim treći. Lično mislim da muž nije digao ruku na nju.

Deniro

16.04.2016 12:30

Sta ocekuju da saznaju i kada bi nasli palicu kojom je ubijena jadna zena? Otiske? DNK? I najveci amater bi nosio rukavice ili obrisao palicu, motku, cekic ili sta vec....a i kontaminirano je prljavom vodom iz kanala, ako je u kanal baceno...Mozda misle da ce naci bezbol palicu sa urezanim imenom vlasnika-ubice?

Cica

16.04.2016 12:43

A sta ako nije uspela da se brani...mozda je onesvestena vec prvim ili drugim udarcem...mozda nije poznavala ubicu...I tako stotinu "mozda"....ne znam...sve zapetljano....

Jana

16.04.2016 15:20

Ako je ubijena tu onda patika ne bih bila otpertlana. Ko jos trci ili dzogira sa otpertlanim patikama. Sudeci po tome ona je ubijena negde pa je sve razbacano okolo i telo baceno u kanal. A patiku je ona otpertlala i izula kod kuce dok je bila ziva. Sta je sa drugom patikom jer bila obuvena?

Meda

16.04.2016 18:09

Ubica je do sad mogao da pojede palicu.

Mija

17.04.2016 06:40

@Meda - Ma svi lazu niko nista nezna samo okrivljuju nevinog muza a pravi ubica seta slobobno

bugi

16.04.2016 19:21

vala preteraste ovih dana sa bomardovanjem o izvestajima i pisanjem dajte konkretne rezultate dosadni ste svi

Драгомир

16.04.2016 20:16

Деценијама пратим догађаје у Србији и никада није била оволика ревија глупости после смрти певачице Јелене које су написане по новинама.Увек је било писање о убиству и само се чекало када ће да се открије убица ако се тренутно не зна.Ја тврдим да ће Јеленин убица бити ухваћен у тренутку када не буде платио паркинг.А сада ви мислите шта хоћете а ја написах што написах.