Jelenina patika
Aleksandar Dimitrijević
Jelenina patika

Aleksandar Dimitrijević

Jelenina patika, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Ovo je za "Blic" ispričala Jelenina kuma. Kako navodi, Jelena se prvi put čula sa majkom u subotu oko 15 i 35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.

Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde - rekla je za "Blic" Jelenina kuma.

Komentari (5)

JECA

04.04.2016 12:02

"Čuo" se "muk"?Stvarno,ali stvarno?Majko moja,ne razumem čemu uopšte izveštavanja,dok se ne bude došlo do konkretnih saznanja?Jer, em optužujete ljude i bacate ljagu na jedno po jedno bez ikakvih dokaza,em ste pri tom apsolutno gramatički nepismeni što u ovakvim situacijama dodatno iritira.

ubnt

04.04.2016 22:52

@JECA - SLUSAJ TI JECO KAKO TE NIJE SRAMOTA DA OVO PISES ZA OVO SE IDE U ZATVOR NAJMANJE 20 GODINA TI NEKOM DA PRETIS KAKO TE NIJE SLAMOTA

Pedja

04.04.2016 12:55

Ako se neko javio na poziv onda je ostavio otiske na telefonu. Inace, treba hitno promeniti zakon i ovakva i slicna ubistva kaznjavati dozivotnom robijom ili uvesti smrtnu kaznu. Dosta je bilo nevinih zrtava, sve veci broj ubistava. Ubice znaju da ce proci sa 10-20god uz dobro vladanje mozda i manje.

JA

04.04.2016 14:21

Ma sve je jasno kao dan, ostale su samo nijanse. Čuj, muž izjavio da je ostao sa ćerkom polako da ide stazom a ona je trčala. Nije žena vozila "auto" nego trčala. Da je ubijena iz vatrenog oružja to bi bio tren. Žena se borila i gnušala sa napadačem a to je trajalo, "on" nije stigao. Mislio je da će njegova "šatro" priča piti vodu, a nezna da je sve ovo amaterski. SUTRA ISTINA.

zorica

04.04.2016 14:51

Zasto nisu napisali ..pevacica bila ziva javila se na telefon ali od povreda nije mogla da progovori...nego kao ubica se javio na telefon alooo kakva glupost!