Nebojša Glogovac
Tanjug/Zoran Žestić arhivska fot
Nebojša Glogovac

Tanjug/Zoran Žestić arhivska fot

Nebojša Glogovac, Foto: Tanjug/Zoran Žestić arhiva

Svi zaposleni u Crvenoj zvezdi zanemeli su čim su saznali za ovu tužnu vest. Glogovac je važio za osvedočenog zvezdaša, a 17. oktobra je u prostorijama SD Crvena zvezda izveo nezaboravan performans i pred meč sa Arsenalom ponovio čuvenu repliku iz filma "Munje"...

Tada je Glogovac na skupu slavne generacije koja je igrala finale Kupa UEFA ponovo "objasnio" kako je u Londonu nastao - muk kada je Dule Savić postigao antologijski gol.

Na društvenim mrežama reagovale su brojne "delije", kažu da će u znak ljubavi prema našem glumcu već na meču sa CSKA (utorak) spremiti tranaperent kojim će ga ispratiti u večnost.

Tokom Nebojšine borbe sa teškom bolešću, FK Crvena zvezda je u znak podrške na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici nedavno objavila:

"Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže... i pobediš", bila je poruka sa Zvezdinog severa, uz poruku: "Pobedićeš".

Komentari (5)

Deftones

09.02.2018 10:35

Iz prizrena sam al oduvek gledam sve serije filmove za glumca nema reci bio je klasa al sta ces dokle nam je sudzeno toliko kad mi je dosla vest na telefonu nisam mogo da verujem

severne tribine

09.02.2018 14:26

Brate mili. Brate rodjeni. Nebojsa, duso svih nas.

rada tomasevic

09.02.2018 20:11

@severne tribine - Primio ga nezno i osecajno i Bog ga uze sebi na nebeske visine da bude u njegovoj blizini i njegov glumac.Srece neko ima neko nema ali Bog odlucuje i samo odabrani idu tamo gde je otisao glumac u vecni pravdedniji zivot.Amin.

gistro

09.02.2018 21:02

@severne tribine - Ovi minusi pokazuju koliko ima zlikovaca. Zbog toga još dugo neće biti dobro u ovoj Srbiji.

Rodni

10.02.2018 09:07

@severne tribine - Jeste bio veliki glumac, ali ocrni obraz kad ga oni dripci iz Apela 100 navukoše da se potpiše da se ona lopovska bagra vrati na vlast.E to mu beše veliki minus, za drugo ne znam.