Poginula Milica Beslać
Printscreen
Poginula Milica Beslać

Printscreen

Poginula Milica Beslać, Foto: Printscreen

Velika tragedija dogodila se kod Kovačice gde su u saobraćajnoj nesreći poginule srpske reprezentativke u bodibildingu, Branislava Jovanović (48) i Milica Beslać (16).

U nesreći je poginula i majka Milice Beslać, a teško je povređen njen otac, koji je bio za volanom. Otac devojčice je zadobio teške povrede i prevezen je u Urgentni centar u Beogradu. On je na operaciji i lekari se bore za njegov život.

Otac Jovo i majka Tanja sa Milicom

Printscreen

Otac Jovo i majka Tanja sa Milicom, Foto: Printscreen

Nesreća se dogodila na uglu Ulice JNA i Bratstva jedinstva u Kovačici kada su se takmičarke vraćale iz Rumunije sa Svetskog prvenstva. Do sudara je došlo kada je automobil "folksvagen bora" udario u kamion novopazarskih registracija, koji je prevozio repu, izgubio kontrolu i udario u autobusku stanicu.

Branislava je bila jedna od najboljih, ako ne i najbolja i najpoznatija srpska bodibilderka, a na tom Svetskom prvenstvu u Rumuniji je zauzela 4. mesto i pohvalila se nagradom na svom Fejsbuk profilu.

Bila je višestruka šampionka države i Balkana u "fizik" kategoriji.

Milica Beslać je bila članica fitnes kluba "Bim džim" iz Barajeva, proglašena je 2015. godine za najbolju mladu sportisktinju Apatina i važila je za najveću nadu srpskog bodibildinga.

Kako za "Blic" kažu iz Saveza Srbije za bodibilding, Branislava Jovanović i Milica Beslać su bile vrhunski sportisti.

"Branislava Jovanović je višestruki prvak na međunarodnim takmičenjima, kao i na domaćim, a Milica je bila višestruki prvak Balkana i državnih takmičenja", kaže generalni sekretar Saveza Srbije za bodibilding Predrag Bićanin.

Tanja Beslać I Milica Beslać

Printscreen

Tanja Beslać I Milica Beslać, Foto: Printscreen

Bila je šampionka Balkana za takmičarke do 16 godina, a tu titulu je osvojila proteklog leta u Baru.

Takođe, bila je i prvakinja države i to je ostvarila dve nedelje pre tragedije.

Plenila je lepotom i stasom, a njeni prijatelji se potresnim porukama opraštaju od nje na Fejsbuku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (2)

Mladen

13.11.2017 06:35

Нека им лака црна земља,да им Господ Бог опрости зване и не зване грехове и прими у вечни рај.Шта више рећи ,а да сузе не крену...