Aleksandar Kolarov
Marko Metlaš
Aleksandar Kolarov

Marko Metlaš

Aleksandar Kolarov, Novi kec ne odgovara stalnom sekutiću Foto: Marko Metlaš

Dobro raspoloženi prvotimac Mančester sitija imao je tako beogradsku premijeru novog „keca”, bez kojeg je ostao 10. septembra u gradskom derbiju sa Junajtedom. Kolarov je zbog udarca laktom nakratko imao izmenjen lični opis, u Engleskoj je prihvatao šale saigrača na svoj račun, ali sada za srpske medije nije želeo da komentariše baš ništa. Ni o zubu, ni o fudbalu...

Aleksandar Kolarov

Instagram

Aleksandar Kolarov 10. septembra u Mančesteru, Foto: Instagram

Redakcija „Alo!” potražila je mišljenje stručnjaka i u razgovoru sa Mišom Jovanovićem, uglednim beogradskim protetičarom, dobili smo opisnu ocenu posla koji su odradili britanski zubari: „Nije loše ako je reč o privremenom zubu, ali ukoliko se radi o stalnoj protetskoj nadoknadi - onda bi bilo bolje da traži pare nazad i da se obrati nekom srpskom protetičaru“.

Jovanović je na osnovu Aleksandrovih otvorenih usta ustanovio sledeće:

- Na prvi pogled, ako se radi o definitivnom radu, onda je boja omašena „za tri broja”. Ova jedinica ne odgovara njegovom stalnom centralnom sekutiću. Novi zub je trouglastog oblika, dok njegov prirodni ima pravougaoni oblik. Iskreno, u našoj laboratoriji ovako nešto ne bismo mogli da predamo kao definitivni rad, već samo kao privremen. U Srbiji ima puno dobrih protetičara koji bi mu za 1.300 evra napravili idealan zub. U Engleskoj je cena slična, ali je očigledno da svuda ima i dobrih i loših stručnjaka. Bojim se da je Kolarov naleteo na nekog iz druge lige - zaključuje naš sagovornik.

Komentari (2)

Rade

04.10.2016 20:19

Ako mu je izbijen ceo zub, ovo sigurno nije završen posao. Samo privremen. Zato je izlišno ovo komentarisati. Jedino ako se salite, jer nemate drugog posla..

Jacika

05.10.2016 05:09

U Srbiji bi ga bolje "opravili"? Opravili mi ne zvuci bas ispravno receno.