Komšije u neverici: Kuća Ljubomira D. (82)
Branko Janačković
Komšije u neverici: Kuća Ljubomira D. (82)

Branko Janačković

Komšije u neverici: Kuća Ljubomira D. (82), Foto: Branko Janačković

Nezapamćen slučaj seksualnog zlostavljanja desio se 23. jula. Nakon što je u Zavodu za sudsku medicinu utvrđeno da devojčica ima povrede na genitalijama, Ljubomiru je 26. jula određen pritvor.

- Išla je tog dana da mi kupi cigarete i vratila se. Posle je opet izašla, nije mi ni rekla gde ide. Njen polubrat A. T. (11) otišao je da je potraži. Bili su kod komšije Ljube, kod koga su ranije brali šljive. Po podne sam je srela na ulici. Rekla je: „Mama, imam nešto da ti kažem, ali ne mogu ovde na ulici da nam se ne smeju ljudi“. Kada smo ušli u kuću, rekla mi je šta se desilo i da oseća peckanje kada ide u WC. Skinula sam je i videla malo krvi na polnom organu, gaćicama i kratkim pantalonama. Otišli smo kod doktorke u selu, koja je pozvala policiju. Predali smo joj i devojčicinu garderobu - priča Maja A. (33), devojčicina majka. Ona kaže da dete od tada ima traumatične snove.

„I drugu ćerku mi je spopadao“: Devojčicina majka

Branko Janačković

„I drugu ćerku mi je spopadao“: Devojčicina majka, Foto: Branko Janačković

- Od tada se plaši, trza se u snu. Čula sam je kako u snu priča: „Nemoj, deda Ljubo, mene to boli. Ima majka da me bije. Boli, boli, pusti me”. I sada ne sme da izađe iz kuće. Ne puštam je više nigde da ide sama, samo nakratko, do centra sela i nazad. Kad sam otišla do njega i pitala ga kako ga nije sramota tako nešto da radi detetu i da imam crno na belo šta joj je uradio, on je rekao da to nije istina. A ranije je pokušavao i mojoj drugoj ćerkici i pastorki isto tako da radi - tvrdi Maja A.

Komšije iz sela podeljene su oko toga da li je Ljubomir D. počinio delo koje mu se stavlja na teret.
- Ma nema šanse, on to sigurno nije uradio. Pa oni stalno idu kod njega u kuću. Pričalo se da su mu nestale pare od penzije iz kuće i da je on to prijavio policiji, pa me ne bi čudilo da je ovo nameštaljka zbog toga. Već 30 godina znam čoveka i njegovu porodicu, njegova žena nam je bila kao majka u selu, divni ljudi - pričaju komšije, moleći da im se ne pominje ime.

Branio se da je devojčica pila pivo?!

Osumnjičeni Ljubomir se, kako nezvanično saznajemo, nakon privođenja branio da nije učinio ništa od onoga što mu se stavlja na teret. On je, navodno, izjavio da je devojčica popila čašu piva, što negiraju majka i devojčicin polubrat A. T. (11), koji je neposredno pre traumatičnog događaja bio u kući. Naime, dečaka je Ljubomir poslao po pivo, tako da je u kući ostao sam sa devojčicom.

Komentari (14)

starica

30.07.2016 07:28

Eh, cicurina je verovatno dobar covek ali "ispod tute trista cute"......

Elena 018

30.07.2016 12:42

Kažite koje je to selo kraj Niša,imamo mi nišlije pravo da znamo!A i zašto kriti?SRAMOTA

ljut!!!

30.07.2016 12:46

Smrt za starog prdonju!

Andja

30.07.2016 14:53

Ovo je prestrašno.Juče mi šetamo i oko 22h je bilo .Čovek oko 50 godina vozi biciklu i staje i bulji u zadnjicu i noge devojaka koje imaju 17 god .Dokle više da trpimo matore impotente ljigavce?!!!!

a tvoj muz

30.07.2016 15:48

@Andja - ako ga imas, koliko god godina ima i on Bulji, i svi muskarci bulje, pa nista

CH

30.07.2016 16:47

@Andja - Ocitoje izasla bez garderobe postose vecina istih tako oblaci

kardan

30.07.2016 20:52

@Andja - pa andjice moja akoje tako i akoje do toga doslo onda ti lepo skupi zensku druzinu formiraj neku zensku stranku sto danas nije nimalo tesko samo da imate legitimitet i proterajte sve nas muskarce iz srbije ilinam povadite oci i budite mirne i spokojne od muskaraca muskih pogleda i od svega stoje MUSKO pa vi ZENSKE nastavite i dalje da idete gologuze ulicom sto nama nesmeta.

e mama

30.07.2016 15:32

dete od osam godina islo da kupi cigare, donela ih i onda Otisla ponovo i nije mi rekla gde ide. Alo majko, znas li sta pricas, a Polurat je trazio, nasao i Sada Deda Ljuba kriv. SVE na poligraf

Puritanac

30.07.2016 16:42

@e mama - Mi koji smo srednjih godina pa i oni stariji pamtimo vreme kada smo slobodno isli do prodavnice do skole,igrali se sa drustvom i roditelji nisu morali da bas u svakom trenutku znaju gde su im deca.Da li danas roditelji moraju svoju decu da drze na oku dok ne budu punoletna.Kakvo je vreme doslo izmedju ostalog i zbog ovakvih slucajeva deca nesmeju sama ni do prodavnice ni ispred kuce ili zgrade.Ne osudjujem ovog starca ali ako je ovo istina treba ga isibati.

Nn

30.07.2016 20:27

Majka i cerka na poligraf, ovde neko laze. Deda od 82 silovao Dete od 8. Cista izmisljotina. Ne verujeeem i majku I cerku Na poligraf. Da mozda ne duguju dedi pare.

ll

31.07.2016 15:12

@Nn - da da brani ga i meni se skoro isto dogodilo dok sam imala 10 godina na moj rođendan treba njega na dozivotnu

milan

30.07.2016 21:43

mislim da je sve nameštaljka deda od 82 god da siluje dete je glupost naravno treba proveriti

paukpevasam

30.07.2016 23:03

postovani prijatelji,Vi ste ozbiljna novina i portal i ovakvi naslovi Vam nisu potrebni!efekat naslova ovde je apsolutno kontra efekat za nas Vase citaoce!!!

eeeeeeeeee

31.07.2016 00:04

a Polubrat, kod njih je sve to normalno, POLIGRAF