Balkanski špijun
Youtube
Balkanski špijun

Youtube

Balkanski špijun, Foto: Youtube

I onda jednostavno morate da se zapitate - radi li tu neko za Srbiju? Zbog svega toga i ne čudi zašto smo u tolikom haosu, jer su se godinama sistematski čistili ljudi koji su bili profesionalci i znali kako se radi posao”, objašnjava za “Alo!” Darko Trifunović, profesor Fakulteta za bezbednost.

Prema njegovim rečima, cela priča o pronađenom oružju u šumi u Jajincima ima “dublju pozadinu”.
- Posle svega što se dogodilo, morate da se zapitate šta je to premijer Vučić čačnuo, čiji interes je ugrozio, jer prvi put imamo situaciju da dovodimo strane investitore u zemlji, a da ih niko ne reketira, što znači da si “nekoga oštetio”. Uveren sam da je ostavljeno oružje u stvari bila samo poruka za Aleksandra Vučića, koja jasno glasi: uništićemo te, nemaš službe da te čuvaju, ti si glineni golub - kaže Trifunović i dodaje:

- Ili će te grupe u službama koje rade za strance ili kriminalce nadvladati i napraviti haos u državi, jer su ionako dovele sve do tačke usijanja, ili će premijer preduzeti radikalne korake i jednostavno dovesti prave ljude i sprovesti potpunu reformu. 

Komentari (4)

momazver

02.11.2016 08:45

Darko TO SVI ZNAJU,ali mene brine KO SU TI KOJI IH I KAKO ZAPOŠLJAVAJU U TIM SLUŽBAMA.Tebe nisu hteli! Nepodoban si im?! Zašto? Previše se razumeš u struku??? !

Slavko

02.11.2016 13:06

SVE DACICEVA SKOLA ,NJEGA POD HITNO SKINUTI ,ON SMESTA VUCICU,PREKO RUZICA

Kiwi

02.11.2016 13:10

Pa Dacic se u Americi sastaje sa kriminalcima i Nikolic se van zemlje sastaje sa kriminalima sa interpolove poternice PA STA DRUGO I OCEKIVATI KRIMINALCI SU U NAJVISEM VRHU I VLADI

Aleksa Žunić

02.11.2016 18:27

Čuj u službi, pa ima ih svuda, eto primer je Dušan Spasojević, ambasador u Atini, oženjen britankom lordovskog porekla, koja je radila u Beogradu kao visoki službenik njihove ambasade, a on dva puta ambasador. Spasojević je školovan u Londonu, a ima bliske prijatelje u BIA, Ministarstvu odbrane, kabinetu premijera. Istrage protiv njega pokrenute zbog pronevere novca u Ankari su obustavljene, a on smišlja kojekave afere u Atini i narušava odnose između Srbije i Grčke.To može samo kod nas