Ceca Ražnatović
Vesna Lalić
Ceca Ražnatović

Vesna Lalić

Ceca Ražnatović, Foto: Vesna Lalić

Srbija igra sudbonosnu utakmicu sa Gruzijom, a pobeda nas direktno vodi u Rusiju. Ovo je san od koga očekujemo da postane java. Među najglasnijima na “Marakani” će biti i naša velika zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja u razgovoru za “Alo!” apeluje na sve navijače da se nađu na stadionu i da budu “vetar u leđa” našem nacionalnom timu.

- Ovo je trenutak oko koga svi moramo da se ujedinimo, da dišemo kao jedno, da stvorimo ambijent u kome će našoj sjajnoj fudbalskoj reprezentaciji biti otvoren put ka pobedi i plasmanu na Svetsko prvenstvo. To veče nije važno ko je partizanovac, ko zvezdaš, ko navijač Vojvodine ili bilo kog drugog kluba. To je događaj od nacionalnog i državnog interesa, ali i spektakl koji narodu može da donese neizmernu radost. Naši reprezentativci dobro znaju kako se bori za dres sa državnim grbom, naše je da stanemo uz njih kao nikada do sada, da ne štedimo grla i dlanove. Ja sam prehlađena, ali me ništa ne može sprečiti da zapevam himnu, da ih nagradim aplauzom za svaki trk, za svako uklizavanje, centaršut i golove, naravno. Jedva čekam da i ja dam svoj doprinos sa tribina i da dođemo do toliko željene pobede - u dahu će Ceca Nacionale, koja sutrašnji događaj na “Marakani” doživljava kao istorijski.

Ako iko zna koliko znači puna “Marakana”, onda to zna Ceca...

- Pred punim stadionom čovek može da poleti! Tad nestaje sva trema. Zato je važno je da tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta i verujem da u takvom ambijentu ovakve naše momke niko ne može da iznenadi. Ubeđena sam u pobedu, neka ona bude i sa 2:0, a onda svi zajedno možemo da napravimo nezaboravnu žurku. Ukoliko se plasiramo na Svetsko prvenstvo, a mislim da nema sile koja će nas u tome zaustaviti, volela bih da odem u Rusiju da se na licu mesta ponosim sa ovom našom sjajnom generacijom fudbalera. Verujem da je, konačno, došlo vreme da celoj planeti pokažemo da znamo da igramo fudbal - navijački je bila raspoložena u razgovoru za naš portal Ceca Ražnatović.

Neka se njena prognoza ostvari, a onda pozivnica njoj i njenim kolegema za veliko slavljen neće biti potrebna.

Napred, Srbija! Do pobede i plasmana na Mondijal!

Komentari (9)

sole

08.10.2017 23:33

ako budu igrali kao u Becu ode mast u propast. bez sredine terena nema igre.

vlajko

08.10.2017 23:45

Nesto bas i neverujem,al hajd da vidimo.Steta je onih mladica sto behu prvaci sveta.Imamo potencijal ali lobisti ne daju napred.Sklonite LOBISTE DAJTE NASE ZLATNE pa da vidi svet uspeh.Ali na zalost SRBIJA je ovo.Austrija izvela drugi tim i sta bi.Hmmmmm.Riba smrdi od glave al se sece od repa.Dok god je tako nema napred.

lale

09.10.2017 00:04

a koje ova zena? poznata mi je odnekud...

rada tomasevic

09.10.2017 01:00

@lale - ne pravi se blesav ili ste mladi pa ne pamtite.ja zena pa znam. pored uspesne kerijere vlasnica i direkrorica fk obilica.dogurali do lige sampiona i veliki bajern zamalo da izbace.jedna od retkih koja zna bolje voditi fk od muskarca i imati njuha kupi jeftinog igraca a prodaj ga skupo.rodjeni talent i bog je za sve dao.zato i jeste nasa nacionale srpska samohrana majka.

djuro roganovic

09.10.2017 07:31

@lale - duso rado suvisno sta bilo dodati.posle pobede publika da ne ide sa stadiona vec nastaviti veselje uz svetlanu i setiti se njenog supruga sto bdi nas srbijom sa nebeskih visina.

krkan

09.10.2017 09:57

@lale - Rado gospoDŽo,brate,jel igras za neki tim kada to sve znas?

GLUMICA

09.10.2017 07:45

da je Arkan ostao ziv ta srpska keva bi nam sad bila prva dama...jao majko Srbijo !!!

Ja

09.10.2017 09:01

@GLUMICA - 1000%

Pera Detlic

09.10.2017 09:32

Sanjao sam da je utakmica zavrsena nereseno nije dobar znak i necu da ih gledam kako ih ne bi izbaksuzirao.Posle 15 minuta protiv Austrije znao sam da cemo izgubiti pa nisam gledao dalji nastavak meca.