Nataša Bekvalac sa suprugom Lukom Lazukićem
Dejan Briza/Alo!
Nataša Bekvalac sa suprugom Lukom Lazukićem

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac sa suprugom Lukom Lazukićem, Foto: Dejan Briza/Alo!

Luka je Natašu pretukao u elitnom stanu na Dedinju koji je u njenom vlasništvu već nekoliko godina. Bekvalčeva je stan nekoliko puta preuređivala, a Luka je posle venčanja živeo kod pevačice, dok se nisu preselili na salaš u Čenej.

Stan Nataše Bekvalac

Rajko Ristić/Alo!

Stan Nataše Bekvalac, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

 

Komentari (5)

nada

14.04.2018 16:09

Zar je bitno u kom stanu ???????????? Olosa iza resetaka pa neka tamo bije !!!!!!!!!!!!!!! Nema opravdanja - STOP NASILJU !!!!!!!!!!

Wlad

14.04.2018 17:21

@nada - A sta nado, ako mu je olos smestio?

mila

16.04.2018 08:44

@nada - Vidi se po svemu da je arogantni nasilnik, a kako je istukao nakon porodzaja znaci nema ni trunke saosjecanja. Koji su to kriminalci koji njega brane. Stop nasilju.

Praviti decu sa dobrim ljudima

14.04.2018 17:17

Nije me zacudio i faca mu je nasilna , ali koliko tu ima bezobrazluka, uselio se u njen stan, pa na njen ranc u Ceneju , pa im je rodila dete , izasla iz bolnice, nasla poruke i dobila batine , da li je on Crnogorac ili Hercegovac ?. Apsolutno me nije zacudio , vidi se da je taj tip ali nekada je ljubav slepa a Natasa brza mnogo kao dosta devojaka , mada nekada ne mozes da primetis ko je kakav ima onih koji su fantasticni glumci. Dobro je Natasa da se to desilo ali steta sto napravi dete sa n

Hercegovka

15.04.2018 17:23

@Praviti decu sa dobrim ljudima - Predrasude gospodjo, jos cula ni vidila nisam da je kod nas neko pretukao zenu, a nadam se i da necu! Mala su to mjesta, informacija se siri istog sekunda.. Mozda je moral na visem nivou, vise postovanja medju supruznicima, a mozda i samo da ne pukne bruka u selu..al sta god da je dobro je! Hercegovci nisu nasilni! Stop nasilju!