Sud Presuda Pravda
Profimedia
Sud Presuda Pravda

Profimedia

Ilustracija , Foto: Profimedia

Pritvor je predložen zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogli da utiču na svedoke kao i da bi mogli da ponove krivično delo, rekla Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Protiv njih je, nakon saslušanja u tužilaštvu, pokrenuta istraga za krivična dela iznuda i teške telesne povrede, dodala je Sekulić.

Mediji su preneli da se Popović dovodi u vezu škaljarskim kriminalnim klanom iz Crne Gore i ubrajaju ga u saradnike Luke Bojovića koji je uhapššen u ŠŠpaniji 2012. godine i osuđen na 18 zbog višše krivičnih dela.

Popović, Đurić i Kostić se terete da su krajem decembra 2016. godine u Popovićevom klubu Havana u cilju iznuđivanja novca i nepokretnosti naneli teške telesne povrede jednom od oštećenih, koji nije hteo da prizna da im duguje 110.000 evra.

Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenih pronašla mobilne telefone kojim su se dogovarali za izvršenje ovih krivičnih dela.

Takođe, kod Đurića je pronađeno više od 250.000 evra i oko 2,2 miliona dinara za koje se sumnja da su pribavljeni iznudama.

Prilikom pretresa Kostićeve porodične kuće policija je kod njegovog brata pronašla pištolj marke "CZ", 40 komada municije različitog kalibra, i oko pet grama opojne droge marihuane.

Protiv njega je policija podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Komentari (2)

Goja

15.01.2017 23:29

Tuzilastvo i zakoni u Srbiji ne postoje ,ovima mogu samo njihovi sa ulicnim zakonima da sude

čarls bronson

16.01.2017 00:04

Zbog nedostatka dokaza biće oslobođen 2032.godine .