Srećna vremena: Valerija sa pokojnim Zoltanom
privatna arhiva
Srećna vremena: Valerija sa pokojnim Zoltanom

privatna arhiva

Srećna vremena: Valerija sa pokojnim Zoltanom, Foto: privatna arhiva

Rajko Maravić, sekretar suda, saopštio je da je optužnica za ubistvo potvrđena protiv Stefana Loče, Marija Bašića Palkovića, Marka Pavkovića i Ognjena Pavlovića.

- Predmet je dat u rad i nakon održavanja pripremnog ročišta biće zakazan glavni pretres, čime počinje i suđenje četvorici okrivljenih – navodi Maravić.

Bukovca je 13. januara ove godine u dvorištu stambene zgrade u kojoj je živeo pretukla grupa mladića, a preminuo je tri nedelje kasnije od teških povreda lobanje, koju su mu na šest mesta slomili razjareni sugrađani kada su trčeći za drugim muškarcem u mraku naleteli na njega.

Međutim, Valerija Bukovac, supruga preminulog, tvrdi da je u prebijanju učestvovalo još mladića, koji su na slobodi.
- Bio je invalid i pomislila sam da je pao u dvorištu, ali kada sam prišla, videla sam da mu je lice unakaženo. Htela sam da uđem u zgradu, ali nisam mogla pošto je vlasnik obližnjeg kafića, koji je bio prava meta batinaša, zaključao vrata. Iste noći je uhapšena grupa mladih, ali su trojica puštena iz pritvora, a tek kada je na moje insistiranje urađena DNK analiza odeće mog supruga, pronađeni su i nepoznati uzorci - kaže za “Alo!” Valerija.

- Nadam se da dopuniti postupak, jer je još neko tukao Zoltana, ali je taj na slobodi, dok mog muža, koji ni mrava ne bi zgazio, više nema. Imam puno poverenje u novog načelnika subotičke policije i verujem da će istraga biti dopunjena - kaže ona.

Komentari (2)

ivo

31.08.2016 18:44

80 godina robije pa neka to podele medjusobno.

mara

31.08.2016 19:49

Nadam se da ce sve aktere pronaci i privesti ih pravdi.Konacno da se desava nesto sto gradjanima vraca nadu da su zasticeni.Samo napred i bez nedodirljivih momaka.