Tuča pesnica
Profimedia
Tuča pesnica

Profimedia

Tuča, Foto: Profimedia

Portparol Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić rekla je Srni da se tuča dogodila jutros oko 9.00 časova, navodeći da je reč o ženskim osobama čiji su inicijali N.N. i A.Š.

Cvijetićeva kaže da je u toku prikupljanje dokaza na osnovu kojih će se utvrditi da li je reč o prekršajnoj ili krivičnoj odgovornosti.

Direktor Vrtića "Naša radost" Aleksandar Vukanović potvrdio je Srni da su obje radnice danas suspendovane.

On je rekao da će u ponedeljak, 15. maja, biti saslušane pred komisijom, te da će, ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak.

U Službi hitne medicinske pomoći Srni je rečeno da su im se za pomoć obratile dve ženske osobe koje su po licu i vratu imale ogrebotine od noktiju i zuba.

Iako je reč o lakšim telesnim povredama, u ovoj službi kažu da se može zaključiti da tuča nije bila bezazlena.

Nakon što su im sanirane povrede, obe su puštene kući sa preporukama o daljem tretmanu.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o ranijem direktoru ustanove "Naša radost" Natali Ninković i servirki Anđeli Šarenac.

Neki roditelji čija djeca pohađaju ovaj vrtić kažu da su im mališani po povratku kući ispričali kako su se dvije tete potukle.

 

Komentari (3)

D O

13.05.2017 03:51

Kad se K*RVE pocnu fajtati

vlada

13.05.2017 09:21

Nije bolje ni kod nas ,jer su te servirke sila.Drže predavanja vaspitačima kako da rade sa decom i ako imaju samo 8 razreda škole,drpaju hranu na veliko,sredsva za higijenu,školski pribor.Lično sam bio prisutan kada je kuvarica urlala na psihologa u vrtiću,zbog ko zna kakvih ličnih frustracija.Žena koja radi kao phisolog je nemo stajala pognute glave .Došlo mi je da onoj kuvarici odvalim šamarčinu da padne na dupe ,ali sam se suzdržao da ne popijem tužbu.

nedjo

13.05.2017 22:04

@vlada - vlado,sta ti koristis?