Ana Nikolić
promo
Ana Nikolić

promo

Potresla je cela situacija, Foto: promo

Supruzi popularnog repera pozlilo je nakon što joj je javljeno da je Stefan priveden na saslušanje u policijsku stanicu zbog rasprave koju je imao sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme ''Maskom''.
 
Anina prijateljica je preksinoć oko 21:00 čas pozvala urgentno odeljenje jedne privatne klinike, dala im adresu i rekla im da hitno dođu jer je njenoj drugarici koja je u sedmom mesecu trudnoće jako loše.

- Kad je naša ekipa stigla kod Ane u stan, ona je sedela u dnevnoj sobi i društvo joj je pravila drugarica koja je i pozvala našu kliniku. Ana nam je rekla da još od popodnevnih sati oseća glavobolju, da je u sedmom mesecu trudnoće i da je zato dodatno uplašena. Odmah smo joj izmerili pritisak, koji je za njeno stanje bio izuzetno visok - 174 sa 98! Kako nam je ona sama rekla, nikada nije imala veći od 110 sa 80. Nije mi delovalo da je uspaničena, mada nam je rekla da će se sutradan javiti svom lekaru, jer ne želi ništa da rizikuje zbog trudnoće - kaže izvor.

Ana Nikolić i Rasta

Facebook

Ana Nikolić i Rasta, Foto: Facebook

Nakon toga, Nikolićeva je odmah dobila lekove.

- Primila je injekciju ''metildopa'', koja je delovala posle desetak minuta. Pritisak joj je brzo pao na 140. Za svaki slučaj, naš lekar joj je propisao i tablete ''metildopa'' od 250 miligrama ako joj ponovo ne bude dobro. To je jedini lek za pritisak koji trudnice mogu da koriste - zaključio je izvor s klinike.

Komentari (5)

nada

21.04.2017 14:10

Kada si izabrala takvoga muza mozes ocekivati svasta ! A tek kada dete dodje u stan koji mirise na marihuanu ????????? Ovaj brak nece dugo trajati !!!!!!!!!!!!!!

trta

21.04.2017 17:03

@nada - Bojim se, da ce se raspasti i pre rodjenja deteta. Pored tolikih koje je imala, izabrala zavisnika.

Zvezdana

21.04.2017 17:37

O tome treba da misli kreten od njenog muza. Zasto ne pisete kakav stres je prezivela Lokina porodica. Da li je njima ugrozeno zdravlje?!

preseklo ga

22.04.2017 10:26

@Zvezdana - @Zvezdana ili kako je bilo lokinom dečku.

L

21.04.2017 18:51

Normalan, zreo i odgovoran muskarac probleme ne resava tucom a narocito ne ako kod kuce ima trudnu zenu ili zenu i decu.... kako god, ovo je jos jedan dokaz o kakvom mediokritetu kavali je rec....