Trudnica Trudnoća
Shutterstock
Trudnica Trudnoća

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Jedna devojka nije odolela iskušenju i završila je u klinču sa bratom bivšeg dečka. Kaže da se jako vole, ali on nije slobodan. Sada traži savet na portalu "The Sun", od njihove kolumnistkinje Drage Savete (Dear Deidre).

Ovo je njena priča, a na kraju je savet koji je dobila:

Imaću dete, ali njegov otac je brat mog bivšeg dečka. Ludo smo zaljubljeni, ali on ne može da ostavi ženu i svoje troje dece.

Nisam mislila da ću imati decu pa mi je saznanje da sam trudna predstavljalo veliki šok, i sada ne znam šta da radim.

Imam 27 godina, a on 33. S bivšim dečkom sam raskinula pre dve godine, ali već tada sam znala da zapravo želim njegovog brata. On je najzgodniji momak koga poznajem, zasmejava me i vrlo je nežan i brižan.

Još dok sam bila u vezi s bivšim, bila sam dobra sa ženom njegovog brata pa me je zvala kod njih u goste i kasnije kada smo se razišli.

Nekoliko meseci kasnije na zabavi sam razgovarala sa s njenim suprugom. Pitao me je da li želim da vidim njihovu spavaću sobu na spratu koju su tek uredili i stavili u nju novi ormar.

Čudila sam se kako sve izgleda sjajno kada sam zakoračila unutra. Pre nego što sam shvatila šta se događa počeli smo da se ljubimo. Rekao mi je da mu se oduvek sviđam. Tu noć se ništa nije dogodilo, ali poslao mi je SMS sledećeg jutra. Imali smo seks u njegovom automobilu. Bilo je predivno, a naša afera traje od tog dana.

Sastajemo se kad god on uspe da odvoji malo vremena, a ja sam mu se prilagodila tako da sam uvek dostupna, živim za taj trenutak kada sam s njim.

Njegov srednji sin ima sedam godina i boluje od cerebralne paralize, tako da njegov i život njegove supruge nisu nimalo lagani. On je super otac. Znam kako stvari stoje i nikada ne bih tražila od njega da ih napusti.

Nikada nismo koristili kontracepciju, mislila sam da mi ne treba jer sam godinama pokušavala da zatrudnim pa nije išlo. Samu sebe sam uverila da decu ne mogu da imam.

Nema sumnje da sam sad trudna, napravila sam dva testa, jer nisam mogla da verujem da se to zaista dogodilo. Znam da je ova situacija moralno pogrešna, ali volim ga.

Savet:

Slažem se da je ovo vrlo teška dilema i ja ne mogu doneti odluku umesto vas, ali ono što je sigurno je to da sve vodi emocionalnoj boli i povređivanju.

Da li si mu rekla da si trudna? Da li si razmislila kako se osećaš zbog ove trudnoće? Razumem da se osećaš posebno ako si mislila da ne možeš da imaš decu, ali stvarnost je da možeš završiti kao samohrani roditelj. Jesi li spremna za to?

Bćeš suočena s mnogo kritika, i od strane bivšeg dečka, i svog ljubavnika.

Meni je nekako žao njegove žene. Briga za bolesnog sina vrlo je zahtevna, možda je to delom ono od čega tvoj ljubavnik beži.