Žena tužna plač suze histerija drama
Shutterstock
Žena tužna plač suze histerija drama

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jedna devojka potražila je savet od kolumnistkinje britanskog Sana, nakon što je ostala trudna, a ne zna ko je otac deteta.

"Prevarila sam dečka s drugim muškarcem. Sada sam trudna, a ne znam ko bi mogao da bude otac tom detetu. Ja imam 28 godina, a moj dečko 29. Zajedno smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i drugi parovi, ali srećni smo zajedno", započinje svoju priču neimenovana devojka.

Kaže da je njen život postao pakao nakon što je sa prijateljicama izašla jedne večeri u klub kako bi proslavile 30. rođendan jedne drugarice.

"Tamo sam upoznala predivnog momka i počela sam da flertujem s njim. Znala sam da je to pogrešno, ali previše sam popila. Pričali smo, plesali i odlično se provodili. Šapnuo mi je u uho da bismo mogli da odemo na neko mirnije mesto. Izvinila sam se prijateljicama i otišla s tim muškarcem u lokalni hotel u kojem je odseo. Imali smo fantastičan seks. Izmenili smo telefonske brojeve, ali više se nisam čula s njim. Mislila sam da je tome kraj", objašnjava devojka.

Međutim, tada su počele njene najgore muke. Menstruacija je izostala, a test za trudnoću je pokazao da je u drugom stanju.

"Test je bio pozitivan pa sam rekla dečku da čekamo bebu. On je bio toliko srećan kada je to čuo. Ne prestaje da priča o tome kako ćemo biti jedna velika, srećna porodica. Jako je uzbuđen. Sada sam trudna šest meseci i osećam se strašno krivom jer nisam sto odsto sigurna da je dete njegovo. Jako ga volim i žao mi je što sam ga prevarila. Bojim se da mu sve priznam jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu. Uveče ne mogu da zaspim od brige i noću plačem zbog toga. Što da uradim?", upitala je devojka.

Didri je pokušala da je uteši rečima da je malo verovatno da je dete začela te "burne noći". 

"Ako si imala redovan seks sa svojim dečkom, dete je verovatno njegovo. Porazgovaraj sa svojim ginekologom, reci mu koji ti je bio datum zadnje menstruacije i pitaj kada je tačno dete moglo da bude začeto. Možda ti može pomoći u tome da shvatiš čije dete nosiš. Ukoliko datumi pokažu da je otac deteta taj muškarac, pred tobom je velika odluka. Laganje dečku nije opcija koja može da traje večno, a i nije dobro podizati dete u tako neiskrenom odnosu, da on misli da mu je neki čovek otac, a nije", napisala je Didi i rekla da bi tada trebalo sve da prizna svom dečku, ali i da javi biološkom ocu da je dobio dete.

Komentari (4)

lola

27.02.2018 10:46

i sta treba da te zalimo?

Tabasevic

27.02.2018 20:37

@lola - Neka raspiše tender za idejnu skicu oca.

pera rogonja

27.02.2018 11:07

Sta statistika kaze na utrvrdjivanja ocinstva u Hrvatskoj i Srbiji?Svako trece dete u Hrvatskoj je iz prevare a u Srbiji svako cetvrto dete je komsija otac.Svi zive sladno i nije bitno ko je otac samo da ima dece.Novinaru posalji resenje toj devojci sto si izmislio.

B9

27.02.2018 14:20

@pera rogonja - Ta statistika se odnosi samo na kontrolisane uzorke a ne na celu populaciju.Ne uzbunjuj narod i ne širi nemoral.