Bolje da ljulja nego da žulja: Miljana Kulić
Rajko Ristić
Bolje da ljulja nego da žulja: Miljana Kulić

Rajko Ristić

Miljana Kulić, Foto: Rajko Ristić

Miljana Kulić je diskvalifikovana u “Parovima“ nakon što je saznala da je trudna sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan, a sada želi da uđe u “Zadrugu“ zato što su joj potrebne pare zbog bebe.

Najkontroverznija učesnica rijalitija već ima plan da napravi haos u rijalitiju i da razdvoji jedan par.

- Miljana ulazi u “Zadrugu“ zbog novca, a organizatorima će se njen ulazak isplatiti. Ona je odlučila da pomuti vodu svima i da zavede Boru Santanu, Macinog navodnog verenika. On joj se baš dopao, njen je tip, a zna i da će Maca burno da reaguje tako da će njen ulazak biti eksplozivan, baš i kako je obećala organizatorima - kaže izvor blizak Miljani Kulić.

Inače, Maca Diskrecija je ludo zaljubljena u Boru Santanu koji od toga uglavnom pravi šalu. On je čas blizak s njom, a čas je gura od sebe i ismejava je, pljuje i vređa. Veridba je bila samo igra, ali Maca je sve shvatila ozbiljno. Pravi skandal nastao je kada je Bora Santana izjavio kroz šalu da će sad veriti Anu Korać, nakon čega je Maca Diskrecija pobesnela. Bora Santana i Maca su u više navrata imali seks, a ona se nada da će i zaista biti zajedno.

Iz tog razloga se veruje da će između nje i Miljane Kulić leteti perje, što Miljana i želi.

- Kulićeva upravo takvu reakciju očekuje zato joj je i Bora Santana zanimljiv - objašnjava sagovornik Srbije danas.

Podsećamo, Miljana je i sama potvrdila da bi uskoro trebalo da postane zadrugarka.

- Dobila sam ponudu da uđem u “Zadrugu”. Uskoro dolazim u Beograd i idem kod njih na razgovor, da vidimo oko detalja šta i kako. Ja trudna ne bih ulazila u rijaliti, ali moram da zaradim pare kako bih imala za bebu kad se rodi. Treba da je prehranim - iskrena je bila Miljana.

Komentari (11)

nn

09.01.2018 19:53

Naravno da ce Maca burno da reaguje,pa ce mozda u guranju i nehotice povrediti Miljanu i onda ce Miljana kao toboz da izgubi bebu.Na kraju ce biti hajka na Macu.Ma idi bre.Vec znam scenario.

Сале

09.01.2018 20:40

Циркус срамоте се наставља.

Pero

09.01.2018 21:02

Ona ulazi da prehrani mariju i njenog lejguzana , ja mislim da je ona rodjena za Micu kako bise slagao miki sa marijom

Sojic

10.01.2018 07:04

Postoji li zakon u ovoj naprednoj drzavi?Da li iko moze ovo da zabrani?

GOCCA

10.01.2018 07:31

MILJANA MI JE NEKADA BILA SIMPATICNA ALI VREMENOM JE POKAZALA KO JE I STA JE.NJU NE INTERESUJE TRUDNOCA NEGO SAMO NOVAC ,POPULARNOST,I VELIKA LAZ DA NE MOZE DA PREHRANI BEBU.NOTORNA LAZ ,IMA NOVAC ALI JE TRUDNOCA NE INTERESUJE .ODVRATNO SVE ZA PARE PA I TRUDNOCA.

Kad sam bila trudna

10.01.2018 08:01

Ni sada nije izašla bez honorara,bitange su živele pre rijalitija sa puno manje sad im *slava* udarila u glavu pa im porasli apetiti,izlanula se pred Bojanom na nominacijama pre mesec dana kad su imali onu lutku za zadatak,kaže Bojani-kad sam bila trudna-Bojana blenula i rekla šta pričaš to Miljana gurnula joj lutku lutku u ruke i rekla da neka vežba kao buduća majka,slabije se čulo to što jer se Vuk drao ali se čulo.Pre toga je bila 12 sati vani sa mamom.Sad će Zadrugari biti krivi ako *pobaci*

Ljubica

10.01.2018 09:00

Da, svakako ce Bora da padne na trudnicu. Dajte molim vas.. Možda ce pasti na Tamaru Đurić kad udje, verovatno i Janjuš

nedjo

10.01.2018 09:20

sačuvaj i sakloni

Jabi

10.01.2018 13:15

Ostade li ijedna devojka sumnjiviog morala u srbiju a da nije usla u zadrugu ili bar najavila ulazak. Pravite li elutnu javnu kucu?

Gaga

10.01.2018 13:16

Javna kuca elitna

nedjo

10.01.2018 18:24

@Gaga - javna kuća za ovo je elitno mesto veruj