Savet tražila putem telefona od drugarice: Ava Karabatić
Petar Marković
Savet tražila putem telefona od drugarice: Ava Karabatić

Petar Marković

Savet tražila putem telefona od drugarice: Ava Karabatić, Foto: Petar Marković

U trenutku kada je paparaco “Alo!” uslikao ovu atraktivnu rijaliti zvezdu, ona je sa naočarima na licu ušla u apoteku u blizini svoje zgrade i pre nego što je od farmaceuta tražila test, osvrnula se oko sebe kako bi proverila da li je neko prepoznaje. Nakon što je kupila test, uputila se u stan da potvrdi svoje sumnje, a mi saznajemo da je to drugi test koji je pazarila u poslednjih 48 sati.

Konsultovala se sa farmaceutom u vezi sa testom

Petar Marković

Konsultovala se sa farmaceutom u vezi sa testom, Foto: Petar Marković

- Ava je inače temperamentna, ali njeno trenutno ponašanje je neuobičajeno, čak mi je i u poverenju rekla da oseća mučninu i povremeno vrtoglavicu. Izašla je pre dve nedelje iz duge veze koja je bila ozbiljna, taj momak nije javna ličnost, pa nema potrebe da ga pominjem. Ona sumnja da je trudna, ali mi nije javila rezultate testa - kaže naš izvor blizak Karabatićevoj.

Kako bismo iz prve ruke proverili o čemu se radi, pozvali smo Avu, koja nije bila baš najsrećnija što je zovemo tim povodom.
- Molim vas da ne zadirete u moju intimu, ukoliko ste me već slikali sa testom, nemojte tražiti da vam još i kažem kakav je rezultat. Istina je da sam imala prilično buran period. Turbulentna veza, a i na poslovnom planu nisam bila pošteđena stresa - rekla nam je Ava, koja nije želela da otkrije da li je u drugom stanju i da li je otac deteta muškarac kojeg je nedavno ostavila.

Vidno zabrinuta Ava je ušla u apoteku

Petar Marković

Vidno zabrinuta Ava je ušla u apoteku, Foto: Petar Marković

- Mogu samo da vam kažem da trudnoćom nikada ne bih pokušala da vežem partnera. Mnogo volim decu i volela bih da imam svoje dete. Jedinica sam, nemam ni brata, ni sestru. Ukoliko se jednog dana ne udam, sigurno ću usvojiti dete - ističe Karabatićeva.

Moja majka je ostavila oca zbog kućnog prijatelja

Ava ne krije da joj teško pada razvod roditelja i prvi put otkriva ko je kriv za rastanak.

- Roditelji mi se razvode i potreba za porodicom mi je sve izraženija. Ako se jednog dana ne udam, sigurno ću usvojiti dete. Majka je napustila mog oca i otišla od kuće sa porodičnim prijateljem. Bez obzira na to što ih oboje volim, realna sam i znam da je pogrešila. Nadam se da će tata sve to da prebrodi, a ja sam na njegovoj strani - iskrena je Karabatićeva.