Spremila novi album: Ana Nikolić
Promo
Ana Nikolić

Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

Od kada je prošle nedelje njen muž Stafan Đurić, zvani Rasta Kavali, pretukao Slobodana Nešovića Loku, pevačica pali jednu za drugom.

Grize je savast zbog toga što se truje nikotinom u šestom mesecu, pa se svim silama trudi da što manje popuši u toku dana.

Saveti lekara

No, Ana smatra da pušenje u blagoslovenom stanju nije za osudu.

- Žene bi trebale da vode mnogo više računa s kim prave dete i o tome da dete rode iz ljubavi. Cigarete su suštinski nebitne, ali se trudim da pušenje smanjim što je više moguće zbog bebe - kaže Nikolićeva.

I dok se pevačica bori da što manje puši, dodatnu muku joj stvaraju najbliži, koji po svaku cenu žele da ona ostavi duvan zauvek, pa joj često drže pridike.

- Okolina me malo steže i pritiska: te nemoj ovo, te nemoj ono. malo preteruju, a ja živim život Novaka Đokovića - našalila se pevačica.

Supruga Raste Kavalija želela je da ostavi cigarete kada je saznala da je u drugom stanju, ali joj to nije pošlo za rukom. Posebno joj je teško sada kada se njen muž našao u središtu skandala. Pevačica se zbog toga mnogo potresla.

- Kada ne bi zapalila cigaretu, postajala bi nervozna. Doktor joj je savetovao da je bolje da zapali pet cigareta dnevno, jer bi joj život bez duvana postao baš stresan, što nikako nije dobro za bebu. Međutim, ovih dana još više puši na nervnoj bazi jer se brine šta će biti sa njenim mužem, da li će ga optužiti za nasilničko ponašanje. Baš joj nije lako - priča izvor blizak folk zvezdi, piše Informer.

Komentari (3)

Mojsije

24.04.2017 04:22

Kakva trudnica i koja garderoba? Bože ima li te gde?

peralozač

24.04.2017 06:35

Netačno. Da je pušila nebi bila trudna.

mima

24.04.2017 07:50

ama kao da je ona vazna boze sacuvaj kao da nikad njeda trudnica nije postojala pre nje...