Radojica Rovčanin
Vesna Lalić
Radojica Rovčanin

Vesna Lalić

Radojica Rovčanin, Foto: Vesna Lalić

Oni su pozvali Skupštinu SMATSA i Vladu Srbije da preduzmu neophodne korake i predlože novog direktora.

Članovi NO su u saopštenju naveli da je Rovčanin na sastanku članova tog odbora i direktora društva sprečio razgovor o detaljima poslovne strategije SMATSA, rekavši da je članovima nadzornog odbora istekao mandat, da o tome ima informaciju iz Vlade Srbije i da „više nema” tog odbora.

Potom je prisutnima rekao da napuste sastanak, navodi se u saopštenju koje su potpisali predsednik nadzornog odbora Bratislav Grubačić, članovi Milorad Bašić i Saša Aćimović, kao i članica Alisa Dogramadžijeva Živanović.

Komentari (3)

severnetribine

27.03.2017 23:54

Dobro ce proci Radojica ako ga neko ne izmlati! A posle smene treba svakako na robiju! Svojim bahacenjem je vise puta ugrozio bezbednost vazdusnog saobracaja! Sazna se, procuri, ne moze se toliko praviti sra.. a da se ne zna!

Marko

28.03.2017 02:12

Ovaj polusvet ima jos da izazove udes nekog aviona

Zare

28.03.2017 07:45

Odvojiti srpsku kontrolu letenja od crnogorske i time sprečiti pljačku para koje su trebale da pripadnu srpskim građanima i srpskom budžetu. Srbija zbog te zajedničke kontrole gubi milione eura za koje se i nezna gde sve odlaze i ako su te pare zarađene korišćenjem nacionalnog dobra Srbije, srpskog neba koje je ustupljeno kontroli letenja SCG na korišćenje.