Dušica Jevđenović
Facebook
Dušica Jevđenović

Facebook

Dušica Jevđenović je stesala liniju i ugradila silikone, Foto: Facebook

Iako se sporazumom o priznanju krivice spasla robije, napadnuti policajaci neće da odustanu od isterivanja pravde, što su potvrdili i za naš list.

- Tužiću je jer otkad me je suzavcem poprskala po očima slabo vidim i teže radim. Neću da joj oprostim što me je svesno i na kvarno napala i skoro ostavila bez vida i zato ćemo se još viđati na sudu. Zbog straha od gubitka vida i doživljenog stresa morao sam da idem i kod psihijatra.

U svakom slučaju, planiram da tražim milionsku odštetu - rekao je policajac Bojan Milenković (37), koji se posle incidenta lečio kod psihijatra jer mu je vid bio ozbiljno narušen.
On je ogorčen što je Jevđenovićeva u decembru prošle godine osuđena na 22 meseca zatvora, uslovno pet godina.

Živela na visokoj nozi

Dušica ima sina od šest godina, a za naš list je izjavljivala da nikada neće otkriti identitet detetovog oca jer je oženjen i ima decu. Za vreme i posle veze sa političarem živela je na visokoj nozi. Od svog funkcionera dobila je džip „mercedes” GL klase, koji košta oko 100.000 evra, kao i druge skupocene stvari. Na društvenim mrežama pohvalila se i da na Bežanijskoj kosi u svom vlasništvu ima stan od oko 100 kvadrata, koji košta oko 200.000 evra, dva automobila, procenjene vrednosti oko 130.000 evra, te skupoceni sat „roleks“ od 35.000 evra.

 Njegov kolega, koji je u junu 2015. takođe napadnut u ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, dok su pokušavali da savladaju Dušičinog brata Ivana, koji je vitlao gasnim pištoljem, takođe će istaći odštetni zahtev zbog pretrpljenih duševnih bolova, saznaje „Alo!”.

I dok policajci najavljuju tužbe, razmažena starleta, koja je dobila sina sa starijim političarem, za to i ne haje, već nastavlja da se provodi i oblači u skupe krpice. Iako je zimus nabacila kilograme i bila jedva prepoznatljiva, sada je znatno stesala liniju, ali i za neki broj povećala grudi, pa se ponovo vratila u formu. Jevđenovićeva je u međuvremenu raskinula vezu sa uticajnim političarem i tajno se udala za Milivoja Zarubicu (52) zvanog Puja, koji je u javnosti poznat kao „balkanski kralj trgovine ljudima”.

Bojan Milenković

Dejan Briza

Umalo ga ostavila bez vida, policajac Bojan Milenković, Foto: Dejan Briza

U žižu je dospela u junu 2015. kada je suzavcem poprskala policajce koji su privodili njenog brata Ivana. Tada im je pretila „da joj ne mogu ništa” i mahala diplomatskim pasošem Ministarstva spoljnih poslova. Policajcima je pretila da će da dobiju otkaz i govorila im da su „pi*ke pandurske”. Iako joj je pretila kazna od jedne do osam godina zatvora, ona se izvukla sa uslovnom osudom, ali ukoliko počini krivično delo, ići će u zatvor.

Komentari (14)

saw

27.04.2017 14:34

tako i treba

IVAN

27.04.2017 15:15

@saw - Koji kretn stavlja minuse?podržava ološe ,starlete i ......

ko hoces

27.04.2017 16:51

@saw - Ima ih koliko hoces. To su kod nas "ostvarene,pametne zene,koje znaju sta zele,snalazljive,sposobne,bla bla"...a pljuju ljude na pijacama,koji rade posteno,nadnicare...sve one koji mukom hrane porodice. Takav smo narod

Zmaj

27.04.2017 15:21

Jadan on kad se od suzavca ovako istraumirao pa bi da uzme lovu na guzove,ovakvim treba odmah dati odkaz iz policije da se nebi traumirali itd.Usput ovi novinari se tako gadjaju ciframa kad su u pitanju auto da to nije normalno nebi bilo lose da pogledaju cene auto i satova da ne ispadaju smesni!

ko joj kriv

27.04.2017 16:49

@Zmaj - Ovaj covek ima svako pravo da je zajase. Pa neka razmislja sl.put kako se ponasa. Treba skratiti krila svima koji se k.rce. Po cemu je to zakon drugaciji za ljubavnice politicara,ili bilo kog drugog m.da? Ako mi svi mozemo pristojno da damo isprave,odradimo sta treba,zasto ne bi i oni? A ciframa pre mislim da se ona sama frljala. Kao i svi ostali primitivci. Nije ni prva ni poslednja. Da nije,ne bi je covek ni tuzio. Neka misli sl.put. Samo tesko da ce sta uraditi,ali zelim mu srecu

Stojan

27.04.2017 16:59

@Zmaj - Da je to uradila u Americi, minimum 8 godina robije!

Dragan sa

27.04.2017 17:24

@Zmaj - Ti nisi normalan.pyuuc

cc

27.04.2017 18:23

@Zmaj - On bi da uzme lovu na guzove? Za razliku od gospodje,koja ih je uzela...na sta? Voli deka pokondirene tikivice,bilo zene,bilo ljubavnice. Takav ukus coveku,sta da se radi? Samo treba da ih nauci ponasanju. Nista vise

meda

28.04.2017 08:01

@Zmaj - Dusice, ti li si?

Iskreno

27.04.2017 17:05

Ljudi, ova ista Maca Diskrecija.... koji politicar dade tolike pare ovoj ni osrednjoj kategoriji? jos da se nije napunila ovim silikonima....pa nebi bila ni prosecna kategorija....jedno je sigurno- los ukus i mnogo para ima taj "porodicni"

Ujka Zitko PFK

27.04.2017 18:16

Pa u Srbiji za starlete, kriminalce, narkodilere zakon ne vazi! E Srbijo,izadji iz 16-tog veka.

Cile

27.04.2017 21:16

Vidi, vidi, sad se setili da traze. A dok je cika Toma bio u presednickoj kolibi, niko nije smeo ni prstom da makne. Nema veze, ima cika Toma veze jos uvek, sredi ce on to vec.

penz. Mita

28.04.2017 09:57

Podrska policajcima !Zasticena od politicara dobila smesnu kaznu!

dule

28.04.2017 11:06

Koja glupost ...priznala delo i umanjuju kaznu ... pa zna se šta je uradila , ima svedoka ,panduru ukazivali pomoć zbog suzavca i to njeno priznanje nema nikakvog značaja ....osim izgovor da je ne zatvore ....sVrbija...