Donald Tramp
Profimedia
Donald Tramp

Profimedia

Donald Tramp, Foto: Profimedia

Sveže izabrani predsednik SAD Donald Tramp automatski je došao i u žižu interesovanja grafologa, pošto je njegov potpis okarakterisan kao jedan od najjačih u svetu.

Trejsi Trusel iz Britanskog instituta grafologa analizirala je Trampov potpis ne bi li otkrila nešto više o čoveku koji će preuzeti Ovalni kabinet u Beloj kući.

Ona objašnjava da njegov potpis pokazuje da se radi o osobi koja je dinamična, hrabra i neustrašiva.

- Njegov potpis pokazuje divlju ambiciju, dinamičnost, hrabrost i neustrašivost. On ima glad za moći, odlučan je i uporan - rekla je Truselova.

Ona smatra da stil ukazuje da, pored snažne prirode, Tramp ima i zaštitničku stranu, naročito kada se radi o porodici.

Tramp takođe nije neko ko voli da sluša, ali da je bez sumnje odličan pregovarač.

- Izrazito je odvažan, što se vidi u njegovim dosadašnjim političkim nastupima, među kojima su i oni o izgradnji zida između SAD i Meksika, uvođenju zabrane Muslimanima da dolaze u SAD i pozivima da Hilari Klinton završi u zatvoru - dodaje ona.

Ali u njenoj analizi ima i nekih iznenađenja.

Tramp je čuven po svojim tvrdim stavovima i pogledima, ali ruselova smatra da u njegovom potpisu postoji trag fleksibilnosti.

Duga tanka slova ukazuju da "nije baš nefleksibilan kao što ljudi misle", kaže ona.

Ali svet će pričekati dok se u to uveri, piše britanski "Independent".

Komentari (3)

pogled

16.11.2016 17:44

O,pa on to pokusava sebe da sakrije iza taraba!!A,viri kroz njih!Mrak,zlo u izvornom obliku,uvek gladan necega preko plota,leden bez mrve osecajnosti sem za samog sebe,nemilosrdna borba,podmukli udarci,niko mu zaista ne moze prici,upoznati,povrediti...Mrzi ljude!Srbija ce mu biti zanimljiva kao divlje loviste prepuno lepe dece i starih znanja!

Tamara

16.11.2016 18:47

@pogled - Stvarno jeziv neki potpis - ja ovde ne vidim ni D ni T - sve sto mogu da naslutim je mozda *AnabelAbukvA* ... eto ... A sta li tebi znaci ovo LOVISTE STARIH ZNANJA isto ne mogu da desifrujem iako je vrlo jasno napisano ?

svedok

16.11.2016 19:39

@pogled - Tamara,ovo je vreme kada su sve sile i Svetla i Mraka prisutne u materijalnom obliku!Srbija je pod velikim pritiskom sila mraka,iz razloga sto jedina ona ima tajnu koja njima zivot znaci!Svet Mraka je pogubio stara izvorna znanja,hijerarhija im je u rasulu i sami se bore za opstanak!CERN i ostali poduhvati jadni su pokusaji da stvore ono sto ne mogu!Srbija to ima kao Bozji dar,ali sa time se ne trguje,kao ni sa starim znanjima!