Donald Tramp
Profimedia.rs
Donald Tramp

Profimedia.rs

Donald Tramp, Foto: Profimedia.rs

Američki predsednik Barak Obama u decembru 2014. je najavio normalizaciju odnosa s Kubom obnavljenjem diplomatskih odnosa koji su prekinuti pre više od 50 godina.

Komentari (3)

Paja

28.11.2016 18:10

Nesto ne cujem domace obozavaoce Trampa da se oglasavaju povodom njegovih izjava o Kastru i Kubi. Izgleda da su zbunjeni, jer su oni ocekivali da Tramp voli i navija za Severnu Koreju, Kinu, Rusiju, Iran, Republiku Srpsku, Slobu i Miru, Karadzica i Mladica, Loleka i Boleka, pa ih je ovo iznenadilo. Sad bi im i Obama bio dobar :) Jos smesnije i jadnije sto se vecina domacih medija pravi luda i gluva na ove njegove izjave. Nema u politici navijanja i voljenja nego samo golih interesa, sto je ok.

Nepravda,pa to ti je.

28.11.2016 18:56

@Paja - Nije nam vratio Kosovo,nije rekao: Bravo Srbi,i, jedno Veeeliko Bravo mom prijatelju Vucicu!Cak nam nije ni po100$poslao sto smo navijali,a bogami i glasali!Na sta to lici,zar smo zasluzili ovakvo ignorisanje?Samo jos da vidimo koga ce zvati na molitveni dorucak,ako se ni tad ne popravi-precrtan je!

Marko

29.11.2016 00:16

@Paja - Sta ti nije jasno.tramp je i u kampanji najavljivao ostriji stav prema kubi i iranu.bio je prilicno ostar i prema kinezima.ali isto tako je najavljivao otopljavanje odnosa sa rusijom i saradnju sa putinom.ako cemo posteno srbe nije ni piminjao kao sto ih ni sad ne pominje.tako da ne vidim sta mjenjaju ove sadasnje njegove izjave.