Vojislav Šešelj
M. Milanković
Vojislav Šešelj

M. Milanković

Vojislav Šešelj, Foto: M. Milanković

Šešelj je za "Kurir" rekao da je od početka podržavao Trampa zato što, kaže, unosi novu nadu celom čovečanstvu i zato što je protiv otuđenih centara moći, globalističkih i zavereničkih krugova.

Navodeći da je poraz Hilari Klinton na predsedničkim izborima u SAD čist dobitak za Srbiju, lider radikala kaže da se Tramp veoma lepo izrazio o Srbima i da nudi pregovore Rusima i ruskom predsedniku Vladimiru Putinu lično. 

Komentari (5)

Миле96

13.11.2016 11:04

Тачно, Шешељ нема конкуренцију за пред. изборе. Њега би само Вучић победио што је мало вероватно, јер се он неће кандидовати.

Драгомир

13.11.2016 19:23

@Миле96 - Ало,Миле96,ел ти дође са Марса па ти погрешно испричаше ко је Шешељ ?Зар да човек који нон стоп доказује да му Србија није у срцу јер није ни у крштеници буде наш господар.Зар да набеђени ,,доктор на фашизам,, буде кандидат за прецедника?Никакав домаћин,супруг и отац јер је због свог поганог језика провео 15 ГОДИНА ПО ЗАТВОРИМА!Њему до своје породице није стало а камоли за српски род!У Хагу је био оличење простаклука,беде,неваспитања ... СТОП БОСАНИЗАЦИЈИ СРБИЈЕ!

realno rasuđivanje

13.11.2016 18:58

Ne objaviste moj ISTINITI komentar pre par sati o ovom i o trojici radikala koje ganja H.sud. ali pošto nećete poslati to u etar, bar vi novinari u redakciji ZAPAMTITE šta sam napisao, to će se vrlo brzo ostvariti tj. ucene, ucene,ucene...

mara

13.11.2016 19:15

Kako vecina politicara uzdize Trampa e pa bio bi red da i nasi buduci predsednicki kandidati imaju slicnu imovinsku kartu da pokazu svom narodu sta su to zaradili sa svojom pamecu i svojih 10 prstiju.PA AKO SU NESTO POSLOVNO STEKLI TADA PO MENI ZASLUZUJU POVERENJE GRADJNA. A I KAMPANJU NEKA FINANSIRAJU SAMI.lako je biti pametan sa tudjim,Oteto prokleto.

Драгомир

14.11.2016 12:42

Народе мој ,хајде без све шале да АКО ШЕШЕЉ ПОСЕТИ ЗАГРЕБ И ТАМО БУДЕ ПРИМЉЕН КАКО ТО ДОЛИКУЈЕ ДА ГА ПОСЛЕ ПРОГЛАСИМО ЗА ПРЕЦЕДНИКА СРБИЈЕ.Не требају нам избори а Николић нека се одмори.То ће бити Шешељев гест добре воље уз обећање да ће језик и мозак однети на генералку?Да на језику промени пакнове ради бољег кочења!А што се тиче мозга ту само да му се прегледа и изда сертификат о изузетној интелегенцији јер,бато,па он је већ доктор!Немо' да ме погрешно схватите али ето задатак за Шешеља!